Milyen mosógépet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Milyen fajta és márkájú mosógépet tudtok ajánlani.
Ha lehet akkor közepes áron.
2011. jan. 13. 12:25
2/16 anonim válasza:
Whirpoolt és Indesitet NE vegyél. Nekem most Elektroluxom van és egyenlőre tökéletesen elégedett vagyok vele (kop-kop-kop)
4/16 anonim válasza:
Na éppen az LG, az melyet nem szabad megvenni. Rengeteg probléma van velük (átlagonsan). A legbeváltabb készülékek az Electrolux, Samsung, Bosch, Indesit gépek. Árban én is a Samsungot ajánlom, amely minőségi is!
5/16 anonim válasza:
whirlpool vagy ariston nekem mind 2 ből van és imádom őket jol mosnak!
6/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és melyik a jobb a felültöltős vagy az oldalt?
2011. jan. 13. 17:48
7/16 anonim válasza:
Elől vagy felültöltős mosógép között nem igazán van különbség. Sem mosási minőségben, sem várható élettartamban. Igazából általában a megszokás vagy a rendelkezésre álló hely szokott dönteni.
Ha nagy lenne az igénybevétel, akkor célszerű lehet egy nagyobb kapacitású elöltöltős gépben gondolkodni.
Márka szempontjából érdemes a nagyobb, ismertebb márkák közül választani, ezeknél általában jobb a szervízháttér.
Érdemes még a gyári garanciára odafigyelni, mert vannak márkák amelyek több garit adnak.
8/16 anonim válasza:
Talán egy kis segítség a választáshoz:
9/16 bp1985 válasza:
Whirlpool-t legvégső elkeseredésedben sem vegyél. Egy szakembert megkérdezel, elmondja, hogy milyen "jók". Inkább mossál kézzel teknőbe, mint wh-t vegyél. Rengeteg a probléma vele. Minket anno a wh hivatalos szerelője beszélt le róla. Ő annyit mondott, hogy amikor kapott egy mosógépet prémiumként, el is adta. Mienknek mosás közbe kiszakadt a dobja. 2 ismerősöméknél ment tönkre még wh. Az egyik az kigyulladt álló helyzetbe(nem a konnektor volt rossz, hanem a mosógép, meg lett állapítva), a másiknak pedig orrán száján folyt a víz. A másik kérdésed, felültöltős mindenképp. Jobban fel van fogatva a dob, mint az elöltöltősnél. Nem 1, hanem 2 helyen.
10/16 anonim válasza:
de ezt annyira bírom!!! mindenki itt a whirlpoolt szidja ilyenszar meg olyanszar mégis az legalább mosógép tudni kell használni érdekes az ismerőseimnek és nekem is az van és még is semmi baja nincs eggyiknek sem többetér mint az ócska candy meg a társai!!! nekem bevált én csak ajánlkani tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!