Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Vízkőtelenitettem a 120 hajdu...

Vízkőtelenitettem a 120 hajdu boylert /már másodszor 5-éves/ és a legútobbi szerelés óta hirtelen elfogy a meleg víz, olyan mintha csak kevés vizet melegítene fel. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
A túlfolyónál sem látom, hogy folyna a víz. Amikor bekapcsoltam szerelés után be kellett nyomni egy "kütyün"/nem tudom a nevét/ az egyik kis fekete gombot. Csak a fűtőszál volt vízköves az anod még jó volt. Van rajta kettő valamilyen patron egy csőbe, annál mindegy, hogy melyik a felső
2011. jan. 6. 11:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igaz az előbb tovább nem is írtam(mérgemben)

Ami a képen látható az a" két cső"nem más mint a 2 érzékelő szonda háza.Még pedig hőfok szabályozó és hőfok korlátozó.

2011. jan. 6. 18:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Basszus tényleg belekeveredtem!Bocsánat!

De a lényeg a ugyanaz a szintszabályozó műanyag cső a hosszabb, azt a hidegvizes beömlő részre kell rakni!

Valamiért a frencia típusú bojler járt a fejembe, aminek a vízoldal is a fenéklemezen van!

Bocs mégegyszer, de amúgy a megoldás ugyanaz, vegyél egy műanyag csövet és jó lesz!

2011. jan. 7. 09:19
 13/13 A kérdező kommentje:
A problémám úgy oldódott meg,hogy kellet vegyek egy csövet ami a melegvízkifolyásánál van /tartályon belül/. Fém, menetes csövet adott az eladó de kiderült, hogy műanyag cső kell bele:( megoldottam, most már nem fogy ki hirtelen a meleg vízem:) Köszönöm a segítségeket!
2011. jan. 7. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!