A konyhába hogy csináljunk meleg vizet?
Egy régi házba költöztünk, a fürdőszobába van bojler.Az a lehetőség ki van zárva hogy onnan hozzuk ki a meleg vizet és nem szeretnénk venni még egy kisebb bojlert a konyhában.
Olyan eszközre lenne szükségünk ami meleg vizet csinál, de a fogyasztása sem sok, mert a fürdőben lévő bojlerre 15 ezret fizetünk csak azért hogy megy :( Szakemberek segítségét szeretném, vagy ha valakinek van egy jó ötlete.Köszönöm!
Miért van kizárva az átvezetés? 1 nyeszlett cső az egész!Egyszerű,gyors megoldás és logikus is!!!
Ha azt nem akarod akkor melegíts a tűzhelyen!Vagy az sincs?
Minden pénz kérdése.Ami persze hogy nincs.
Sajnos az előszobába amin keresztül mehetne az a cső, már ki van tapétázva,festésre vár..csak ugye most nincs pénz.
Hallottam valami átfolyós melegítőről, az érdekelne, csak nem tudom hogy keressek rá.
De köszi a választ!
Csak a bojler használata 15ezer????? Azt hogy???? nekem fűtéssel együtt 16 ezer a villanyom! Fűtés nélkül kb 250 kW!
Melegits vizet, ha mosogatsz. Az átfolyós drága és ahogy irta, nem lesz forró vized...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!