Vízkőtelenitettem a 120 hajdu boylert /már másodszor 5-éves/ és a legútobbi szerelés óta hirtelen elfogy a meleg víz, olyan mintha csak kevés vizet melegítene fel. Mi lehet a baj?
Tehát szerinted a hőfokszabályzó jó.Ezt ellenőrizd le úgy hogy maxra tekerve hány fokos a víz.70-80 Celsiusnak kell lennie.Ha stimmel akkor már csak egy hiba van(én már sokszor találkoztam ilyennel házi barkács vízkőtelenítés után).A hidegvizes szintszabályzó cső leesett a helyéről így nem tudja feltölteni a tartályt teljesen.A fenéklemezen van így össze vagy szétszereléskor könnyen leesi, sokszor ki is hagyják mert nem tudják hová való így a 120l es bojlerből gyakorlatilag csinálnak egy 30literest!A linken látható kép mintájára kell kinéznie!
Egy hosszú és egy rövid cső(újabbnál rövid nincs).Ha nem megfeleő hosszúságú a cső akkor nem tölti fel teljesen a tartályt! [link]
Igen!!
Az az ha hiányzik akkor csak 30 liter vízet enged!
Ha pótlod akkor minden megoldódik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!