Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Egy nő hogy tudna minél...

Egy nő hogy tudna minél egyszerűbben megjavítani egy mikrót?

Figyelt kérdés
- nem tudni mi a baja...hogy kezdjek hozzá?
2011. jan. 2. 12:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
legolcsóbb megoldást ajánlom Neked: Szerviz! Ha nem javitható nem kérnek érte pénzt és akkor vegyél ujat. Ne bontsd szét mert ugysem látsz benne semmi különlegeset/szerelő/
2011. jan. 3. 08:51
 12/15 anonim válasza:
Van olcsóbb! Úgy hívják:férj.Komolyra fordítva tényleg a szerviz jelenthet megoldást. A magnetron 1000 voltnál is nagyobb feszültséggel működik. Kihúzás után a kondin egy ideig még megmarad a feszütség. Ha véletlen megérinted, nagy élményben lesz részed.
2011. jan. 5. 19:48
 13/15 anonim válasza:

Én pl. magam javítottam a mikrómat, az ajtónyílás-kapcsoló romlott el. Omron gyártmányú tucatkapcsoló volt, simán lehúztam a csatlakozó-sarukat, elvittem egy nagy pesti alkatrész-szakboltba, már aznap este működött.

Lényegében a hiba meghatározása a nagyobb kunszt, de első lépésben mindenképpen a gyakran használt alkatrészek kontakt(érintkezési) hibájára kell gondolni. Ilyenek a kapcsoló, az ajtómechanika, valamint tekerő-és nyomógombok. Ha hirtelen és csattanás v.tűztünemény közben ment tönkre nem érdemes kísérletezgetni!

Szétkapni csak kihúzott dugóval, bármit megfogsz előtte fáziskeresővel ellenőrizni, nincs -e benne kóbor áram, gumikeszyű-használat, jobb kézzel dolgozni, szétszedve nem bekapcsolni a mikrohullámú sugárzás veszélye miatt. Az ajtónak minden körülmények közott tökéletesen zárónak kell lennie uemiatt!

Érintésvédelmi alapismeretek szükségesek, és vigyázni kell avalamint, ha kinyitod a házát,

2011. jan. 15. 14:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Szeretjük az ilyen nőket, mert munkalyelyeket teremtenek mind nekünk szerelőknek, mind a biztosítóknak, és a tüzoltóknak.:D
2011. márc. 8. 10:10
 15/15 A kérdező kommentje:
:)
2011. márc. 9. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!