Egy nő hogy tudna minél egyszerűbben megjavítani egy mikrót?
Én pl. magam javítottam a mikrómat, az ajtónyílás-kapcsoló romlott el. Omron gyártmányú tucatkapcsoló volt, simán lehúztam a csatlakozó-sarukat, elvittem egy nagy pesti alkatrész-szakboltba, már aznap este működött.
Lényegében a hiba meghatározása a nagyobb kunszt, de első lépésben mindenképpen a gyakran használt alkatrészek kontakt(érintkezési) hibájára kell gondolni. Ilyenek a kapcsoló, az ajtómechanika, valamint tekerő-és nyomógombok. Ha hirtelen és csattanás v.tűztünemény közben ment tönkre nem érdemes kísérletezgetni!
Szétkapni csak kihúzott dugóval, bármit megfogsz előtte fáziskeresővel ellenőrizni, nincs -e benne kóbor áram, gumikeszyű-használat, jobb kézzel dolgozni, szétszedve nem bekapcsolni a mikrohullámú sugárzás veszélye miatt. Az ajtónak minden körülmények közott tökéletesen zárónak kell lennie uemiatt!
Érintésvédelmi alapismeretek szükségesek, és vigyázni kell avalamint, ha kinyitod a házát,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!