Hány kg egy szárítógép? 60*85*60cm a mérete.
Figyelt kérdés
Futárszolgálattal szeretnénk elhozatni és ott kg-os ár meghatározás van.2010. nov. 29. 13:36
1/10 anonim válasza:
Ez függ attól mi van benne, miből van a ház stb. Pl a Zalman passzív háza magában 10 kiló körül van, de hogy közelebbi példát mondjak, a gépemben csak a CPU hűtés majd' egy kilós. Szóval erősen sz.gép függő, de egy tök alap gép, alu házban 5 kiló max.
2/10 Jovanny válasza:
És mi köze a Zalmann-nak a szárítógéphez?! :DD 50 kg körül, inkább afelett.
4/10 anonim válasza:
Jah, bocsi szárító gép xD
Az igen, az akörül lehet körül belül, vagy még kicsit több is talán!!! olyan 55-60 kg körür!!!
5/10 anonim válasza:
bocs elolvastam számítógépet olvastam, a méretekbe meg nem gondoltam bele :D fail.. ég a pofám
6/10 anonim válasza:
Indesitem van, kíváncsiságból a sarka alá tettem a mérleget: 35 kg-ot mutatott. Gondolom akkor kétszer ilyen nehéz.
Indesit WIDL 106 mosó-szárítógép
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, egy üzletet felhívtam és megkérdeztem ott azt mondták 30kg. De én is kétlem. Pedig a futár cég csak 50kg-ig szállít, hát majd a helyszínen kiderül, ha lemérik.
2010. nov. 29. 18:15
10/10 A kérdező kommentje:
egész pontosan 36kg volt, mint kiderült.
2010. dec. 21. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!