Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » DENO-t ír ki a mosógépem, mit...

DENO-t ír ki a mosógépem, mit jelenthet ez? Semmit nem csinál csak centrifugáz.

Figyelt kérdés

2 hónapja járt le a garancia,a szerelő ki sem akar jönni mondván ennek annyi :(Tiszta ideg vagyok!

3 napja folyton elment az áram,másnapra a gép tönkrement.Lehetséges,hogy a sok áramkimaradástól?Erre fizethet a biztosító?

2010. nov. 12. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha írnál nevet és típust akkor tudnék talán segíteni!
2010. nov. 12. 17:40
 2/9 A kérdező kommentje:

Remélem bírsz :)

Indesit Wite107

2010. nov. 12. 17:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Túl jó híreim nincsenek!De talán számit valamit a válaszom!

Próbáld hosszan nyomni a reset/start gombot, ekkor valőszínüleg újraindul a vezérlés és jó lesz.

Ha nem akkor szét kell szedni(szakembert ajánlanák hozzá) a panel részét és alaposan kiszárítani mert a tapasztalatok szerint ez nedves környezetben előforduló hiba, és kiszárítás után valami víztaszító spray-vel kell befújni.

Ha továbbra is fennál a probléma akkor sajnos vezérlőpanelt kell cseréni!

2010. nov. 12. 18:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát megpróbáltunk már mindent,hagytam lejárni ekkor szépen visszaállt az eredeti állapotára.Amikor elindítottam viszont újra deno és elkezd centrifugálni.Az a baj,hogy ha csak áram alá teszem már akkor is elindítja a programot.Egyszerűen fogja magát,lezárja a gépet és centriz.
2010. nov. 12. 18:29
 5/9 A kérdező kommentje:

Ez a vezérlőpaneles megoldás mennyibe lenne durván?Megéri megcsináltatni?Mert a szerelő akit hívtunk azt mondta több lenne mint egy új gép.

Köszönöm,hogy megpróbálsz segíteni!

2010. nov. 12. 18:31
 6/9 A kérdező kommentje:

:) Visszaállt!!!!!

De viszont ha elakarom indítani megint csak centriz! :(

Viszont most látok egy kevéske esélyt a javítására :)

2010. nov. 12. 18:34
 7/9 anonim ***** válasza:
hát nem tudom én már rászarok az öszes mosógépre volt már indesitem programpanelhiba 35.000 ft lett volna a javitás mondtam kihagyom repült a gép kifele mertmár rozsdás meg mocskos szar volt ..utána vettem 1 whirlpoolt 2,5 éves szétrohadt a teteje meg megbolondult ennek is a programkapcsolója de olyannyira szétrohadt a teteje h nem nem is tudom álva nyitva hagyni mert lejön tudod mit leszarom holnap megyek mosógépet venni elegem van megszoktam már nálunk 2-3 évente mosógépcsere!!! lehet neked is az lessz!!!
2010. nov. 12. 22:41
 8/9 anonim válasza:

hat sajnos nem tudok erre mit mondani

off: nekünk egy kb 8 éves HAJDU zerovatt automata mosógépünk van és eddig csak a víz szivattyúval volt bajom, szétszedtem bezsíroztam és azóta is megy :D

2010. nov. 13. 16:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Végre találtunk egy szerelőt aki még tegnap meg is nézte.Hááát próbálkozik vele,hétfőn jön vissza.Remélem megtudja csinálni.Azt mondta ezek a gépek éppen elvannak addig amíg a garancia tart és ennyi,nem is tanácsolja hogy vegyünk ilyet.Inkább egy régi felújítottat ajánl mert azokat lehet javítani és nagyon tartósak.
2010. nov. 13. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!