A mosógépem, - Bauknecht Lingerie 1400- nem pumpálja ki a vizet. Van valami vészmegoldás, a víz elltávolítására?
Szia, alul a szűrőt tekerd ki és tisztítsd meg, mert tele van szeméttel, nekünk is ez Bauknecht mosógépünk van, én is jártam már így.
Amit előző hozzászóló írt igaz.
ha az előző válaszok nem segítenének, próbáld ki ezeket a lehetőségeket (mondjuk jó lenne tudni, hogy a szivattyú működik-e amikor szivattyúznia kéne)
- valóban jó megoldás megnézni a szűrő tisztaságát, de ha nem olyan sok a kosz benne, próbálj meg felnyúlni abba a csőbe ami a dobból idáig vezet (jártam már úgy, hogy egy zokni valahogy átverekedte magát a gumitömítéseken és beszorult a csőbe. ha Te is így jártál, nehéz lesz kipiszkálni, de nem lehetetlen ;) )
- másik megoldás (amennyiben nem hallod a szivattyút működni): a legtöbb ilyen mosógépnek zárt az alja, aminek a közepén van egy "úszó" (legtöbbször hungarocellből) és korong formája van! ez arra szolgál, hogy ha elárasztanád a fürdőszobát, a kifolyó víz felemeli és rövidre zár egy kapcsolót, hogy a gép ne szivattyúzzon tovább. elképzelhető, hogy ez a kapcsoló beakadt. ez esetben csak meg kell igazítanod ezt az úszót és már működik is tovább!
ha a fenti megoldások egyike sem segít, szerintem hívj szerelőt, mert akkor a vezérléssel lesz baj...
remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!