Menyit fogyaszt egy klíma kb egy hónap alat menyi lessz a vilanyszamla 3.5kw klíma megy mondjuk napi 24 órába 23 fokon mondjuk ?
Figyelt kérdés
jan. 2. 19:35
2/5 A kérdező kommentje:
100 ezer forintot írt ez hülyeség szerintem anyi nem lehet nekem az AI mesterséges intelligencia 34 ezer Ft irt
jan. 2. 20:00
3/5 anonim válasza:
Nekem 100.000Ft-ot írt a mesterséges intelligencia(ChatGPT). De attól függ hogy mennyiért veszed az áramnak kilowattját.
4/5 anonim válasza:
Ha max-on megy a klíma, akkor kb. 1 kWh-ot fogyaszt, minimumon meg 300 Wh körül. Pontosan nem lehet megmondani, ez függ a helység nagyságától, szigeteléstől, a kinti hőmérséklettől. Ha átléped a rezsi csökkentett keretet, akkor 70 Ft egy kWh.
5/5 anonim válasza:
100 ezer egyébként nem lehet, legrosszabb esetben 50 ezer körül, akkor folyamat maxon megy, ami nem túl valószínű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!