Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Felül- vagy elöltöltős mosógép?

Felül- vagy elöltöltős mosógép?

Figyelt kérdés

Melyik gép lenne a jobb választás? Tapasztalatokra lennék kíváncsi, érvel-ellenérvek.

A hely nem szempont, mindenhogy elfér.

ma 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha van elég hely, akkor elöltöltős.
ma 18:00
 2/6 anonim válasza:
55%

Én az elöltöltőseket szeretem.

itt egy list pro és kontra: [link]

ma 18:06
 3/6 Mad Max2 ***** válasza:
Ha van hely bőven, akkor elöltöltőst, abból nagyobb a választék is.
ma 18:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Elöltöltös modernebb, és minden szempontból jobb.

Két esetben van értelme a felültöltösnek, ha valaki nem tud hajolgatni és az ára kedvezőbb.

ma 18:25
 5/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
68%

2. Azt a linket a szerkesztők nagyon elnézték, miközben lemásoltak, fordítottak egy USA cikket.

Ugyanis ott divat már nagyon régóta az agitátoros felültöltős mosógép, az egész cikk ilyenről beszél:

[link]

Nem pedig az európai típusú felültöltős gépekről, ami nálunk megszokott, míg Amerikában érdekes módon alig ismerik.

Nem véletlen, a cikk végén szerepel a forrás is:

[link]

ma 18:34
 6/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:

...igaz, hogy ennek is van agitátor nélküli fajtája, ezekről szól a cikk pontosabban:

[link]

De amiért írtam, hogy a link (2.) megállapításai nálunk így nem értelmezhetők, nem mérvadó.

ma 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!