Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Qilive mikrohullámú sütő...

Qilive mikrohullámú sütő miután lejár is zúg, miért?

Figyelt kérdés

Direkt van-e, át lehet-e állítani, baj-e, jó-e?

Teljesen új.

dec. 8. 15:52
1 2
 11/14 Szervizmérnök úr ***** válasza:
17%

[link]

---------------------

Qilive 152345 Mikrohullámú sütő

Vélemények a(z) 152345 termékről

2 éve

Vásárlói vélemény

Szabó

A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Egy nagy vacak tegnap vettem de már bánom egyszerűen nem lehet könnyű kapcsolni sehogy kinyirom az ajtót lenyomom a leállítás gombot és megy bug tovább

Előnyök

Nics

Hátrányok

Ipari szemét

----------------

Nem hinném, hogy szemét lenne, csak kicsit ideges volt az ember.

Amire előbbiekben próbáltam utalni, ha valaki kicsit ért hozzá, ilyen hibát elképzelni elég valószínűtlen, pláne így, hogy többen is "panaszkodnak" ugyanarra.

Ugyanakkor inkább van benne életszerűség, hogy ma már azért illik ezt megoldani.

A korábbi, faék egyszerű készülékeknél, az olcsóság érdekében nem adtak ilyesmire, mert jól van az úgyis. De most már jobban rákényszerülnek a gyártók, hogy extra pénzért adjanak is valamit.

dec. 9. 11:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem értem egyeseknek miért kell ide bemásolni az egész google keresőt??!!😀

Szerintem is a ventilátor megy még egy ideig a mikródban.

dec. 10. 11:16
 13/14 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Én sem értem, valakinek miért kell leminősíteni, segítő szándékú válaszokat?

Milyen rosszindulatú fika az ilyen?

Aki nem lát olyan összefüggéseket, hogy ott van például a 8. válaszoló, aki csak hajtogatja a magáét, ami által arra provokált, hogy az orra elé másoljam, mert másképp nem akar látni.

Ennyi volt csupán.

Ha nincs a 8. válasz, én már lezártam volna.

Különben is kinek fáj a GyK tárterületének fogyása, normális?

Engem nem a saját minősítésem zavarna, csak az emberi ostobaságot és gonoszságot nem értem néha.

Ilyenek miatt menekülnek innen a segítőkész válaszolók.

Minek kell beledumálni másnak a korrekt szakmai válaszaiba, ez már aljasság.

dec. 10. 12:14
 14/14 A kérdező kommentje:

Csak hogy védjem a márkát, fél perc alatt megmelegitette a készételt, illetve fagyasztott kaját 3 perc alatt felforralt 😅

Csak tényleg nagyon idegesített, hogy 2 perc használat után 3 percig még megy a ventilátor, úgyhogy felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy ez normális-e, ki tudom-e kapcsolni (mert a használati útmutatóban nem volt ilyenről szó), ott nem igazán tudott segíteni a hölgy, így csatolt egy műszakis kollégát, aki szintén azt mondta, hogy ilyenről még nem hallott, inkább vigyem vissza.

Vissza vittem, vissza kaptam az árát, de valószínűleg nem ugyanilyen gépet fogok venni a vissza kapott pénzből.

dec. 10. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!