Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen álló porszívód van?...

Milyen álló porszívód van? Mennyire egyszerű kezelni? Jó a szűrője? Nem nehéz?

Figyelt kérdés
Venni szeretnék egyet 70-100ezer körül tudnék szánni rá. Valamilyen ismertebb márka legyen.

nov. 27. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

AZtán miért legyen álló, vagy csak te is divatból vennél ilyet mert olyan cuki.

Egy normális porszívó, az is áll és jóval nagyobb a tartálya, nagyobb a szívó ereje, szóval nem sok minden szól az álló porszívók mellett.

nov. 29. 09:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
De az igen, és ez sokat nyom a latba, hogy könnyebb elokapni, és nincs az az idegesítő zsinorja...
dec. 1. 22:41
 3/6 anonim válasza:
100%
Rowenta X-Force Flex 9.60, és imádom. Előző porszívóm egy családtól örökölt ETA Astro 1410 volt és gyűlőltem. Nem lehetett normálisan szétszedni, utáltam a kábelt, ide-oda húzkodni, a porzsákot üríteni. Kis lakásban élek, kevés helyem van tárolni, és sok olyan eldugott, trükkös felület van, ahová esélyem nem volt benyúlni a régi ETA-val. Állandóan elsunnyogtam a porszívózást, csak akkor vettem elő, mikor már ördögszekerek módjára bukfenceztek a porcicák a padlón. A Rowenta óta teljesen függő vagyok, és naponta, naponta többször tolom rövidebb etapokban. Néha a sarkokat, néha a kanapét, néha az asztalt, néha a padlót, a kalitka környékét pedig minden nap. Engem több ismerősöm is óva intett az akkus álló porszívóktól, mert hogy gyenge a teljesítmény, hamar lemerül. Nagy családi házba, gyerekek, stb mellé nem biztos, hogy merném ajánlani. Vagy ha szereted egyben letudni az egészet, akkor sem neked való az akku miatt. Nekem egyedül, kicsi lakásba teljesen jó. Két hullámos papagájt tartok háziállatként, és a megbirkózik ezzel a feladattal is. Az akku normál menetben 30 percet bír fullra töltve, legerősebb fokozaton 7-8 percet. Én automata üzemmódban használom, felismeri a felületet, és ahhoz igazítja a teljesítményt. Sima padló, mint pl csempe, parketta elég takarékos, szőnyegen és kárpiton kapcsol feljebb, de ez állítható manuálisan is, én lusta vagyok, naponta többször használom pár percekre, nekem így a porszívózás kb HO szünetekben amolyan meditációs tevékenységgé lényegült állt, de neked kell tudnod, mekkora lakás, hányan vagytok, háziállat van-e, milyen felületek vannak. Mint írtam, nagy családi házba, gyerekek mellé nem merném jó szívvel ajánlani, oda valami iparit vennék, Karcher ebből jó ár-érték alány.
jan. 29. 23:35
 4/6 anonim válasza:
100%
A Rowentás arc vagyok. Hogy a kérdésedre érdemben is válaszoljak, nagyon könnyű kezelni, gyerekjáték tölteni, üríteni, összerakni, szétszedni. Szerintem jó a szűrője, de ebben nincs komoly összehasonlítási alapom, mert az ősrégi ETA után nekem ez olyan élményt adott, mint aki először ült át Trabantból egy bármilyen új, nyugati, középkategóriás autóba. A súlya pehelykönnyű, 1,1 kg.
jan. 29. 23:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat segítettél. A feje nem túl drump? Levehető? A rések miatt.
jan. 30. 06:24
 6/6 anonim válasza:
100%

Hello, Dr Rowenta ma este is rendel. (Esküszöm, lassan már pénzt kéne kérnem tőlük a reklámért.)

A feje természetesen levehető, van hozzá 2 különböző szívófej, egyik kárpithoz való, másik meg résekhez, sarkokhoz. Nagyon egyszerű morzsaporszívóvá alakítani, ezzel is kompatibilisek a szívófejek.

Egyébként nem használom még túl rég óta, így fogalmam sincs, mennyi idő múlva nyekken meg az akku, vagy adják meg magukat a mechanikus hatásnak jobban kitett részek, nekem egyelőre még mindig tart a lila köd. Szerintem menj el valamelyik MediaMarktba, és próbálj ki néhányat ott a helyszínen.

jan. 31. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!