Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A '80-as években készült ETA...

A '80-as években készült ETA porszívókban a biztonsági hőkioldó öngyógyuló, vagy ha egyszer kiold, akkor tönkre is megy?

Figyelt kérdés

máj. 7. 16:31
 1/6 Mad Max2 ***** válasza:
59%
Nem értek hozzá, de emlékszem nekünk eta porszívónk volt, az sose oldott ki, brummogott amig ki nem kapcsoltuk
máj. 7. 17:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem pontos a véleményem, de szerintem nincs benne ilyesmi. Szóval ha leállt a géped, az más miatt lehet, és nem fog öngyógyulni ha emiatt érdeklődsz.
máj. 9. 02:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Ketteske: Sértő olyan ostobának gondolni engem, hogy gagyi kérdést tennék föl! Szétszedtem két ETA porszívót. Az egyik nagyot durrant, biztosítékleveréssel leállt; a zavarszűrővel egybeépített hőkioldó szét volt repedezve benne, viszont ohmikusan rendben volt. Újból feszültség alá helyezve megint durrant. Viszont a motor működik. A másikból átszereltem a hőkioldót, de mivel az kicsit másfajta, nem tudtam olyan szoros hőkontaktussal rászerelni a motorra. Ezért kérdezem.
máj. 10. 09:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Ketteske: Ja, és van öngyógyuló hőkioldó. Pl. a Másik, Miele porszívómban.
máj. 10. 09:33
 5/6 anonim ***** válasza:

"Ja, és van öngyógyuló hőkioldó. Pl. a Másik, Miele porszívómban."

De nem a "80-as években készült ETA porszívókban". Erre próbáltam reagálni, ahogyan jeleztem is, a válaszom lehet pontatlan. De én veled ellentétben nem érzem sértőnek azt, hogy itt egy szimpla egy mondatban nem tudom a világ összes baját korrekten körülírni.

Örülök neki, hogy ennek ellenére megoldottad a problémád.

"hőkioldó szét volt repedezve benne, viszont ohmikusan rendben volt. "

Ezt sokan nem szokták elsőre érteni. A műszerrel mérés többnyire abból áll, hogy a műszer telepe által biztosított feszültséget kapcsoljuk az ismeretlen alkatrészre, a rajta folyó áram fogja jellemezni az ellenállását, amit a műszer már ellenállássá átszámítva jelenít meg. A valós használat esetén a feszültség viszont ennek a sokszorosa, és ezen a feszültségen eltérően viselkedhetnek az alkatrészek mint a mérés során.

máj. 10. 10:18
 6/6 retektorta ***** válasza:
#5 Türelmes ember vagy. Aki ilyen stílusban kommunikál mint itt a kérdező, az nem érdemel segítséget.
okt. 10. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!