A '80-as években készült ETA porszívókban a biztonsági hőkioldó öngyógyuló, vagy ha egyszer kiold, akkor tönkre is megy?
"Ja, és van öngyógyuló hőkioldó. Pl. a Másik, Miele porszívómban."
De nem a "80-as években készült ETA porszívókban". Erre próbáltam reagálni, ahogyan jeleztem is, a válaszom lehet pontatlan. De én veled ellentétben nem érzem sértőnek azt, hogy itt egy szimpla egy mondatban nem tudom a világ összes baját korrekten körülírni.
Örülök neki, hogy ennek ellenére megoldottad a problémád.
"hőkioldó szét volt repedezve benne, viszont ohmikusan rendben volt. "
Ezt sokan nem szokták elsőre érteni. A műszerrel mérés többnyire abból áll, hogy a műszer telepe által biztosított feszültséget kapcsoljuk az ismeretlen alkatrészre, a rajta folyó áram fogja jellemezni az ellenállását, amit a műszer már ellenállássá átszámítva jelenít meg. A valós használat esetén a feszültség viszont ennek a sokszorosa, és ezen a feszültségen eltérően viselkedhetnek az alkatrészek mint a mérés során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!