Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen felültöltős mosógépet...

Milyen felültöltős mosógépet vegyek?

Figyelt kérdés

Édesanyámnak kellene (80), minél egyszerűbb, jól látható kezelőfelülettel.

Ő nem használ okostelefont, számítógépet, bár tudom, hogy a mostani gépekben már szinte mindegyikben van okosfunkció meg telefonnal vezérlés. Na, ezt biztosan nem fogja használni :D

A mostani gépe kb 20 éves, nagyon rozoga állapotban van, valami noname, de rendesen kiszolgálta. Épp ideje újat venni.

Sokat megnéztem a neten, de nem tudok választani, ezért tapasztalatokat szeretnék kérni. A lényeg, hogy egyszerűen kezelhető legyen.

Köszönöm!

Ja és azért kell felültöltős, mert egyrészt ezt szokta meg, másrészt már nehezen tud lehajolni.

nov. 20. 10:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezek általában a mosószeradagolásban különböznek. A whirlpool és társai a felnyíló ajtóra teszik az adagolót, az electrolux, aeg vonal meg nem. Én ezt az utóbbit használom és ez elég jó. A márkabolt-ból rendeltem, kiszállították, igény esetén a régit/rosszat elviszik.

Kezelésük elég egyszerű, csak egy csomó felesleges plusz funkciót is tudnak. Húsz évet nem fognak kibírni, akkor sem, ha alig vannak használva, ezért érdemes a minél hosszabb garanciásat választani.

nov. 20. 11:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Electrolux szerintem tökéletes!
nov. 20. 22:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Még egy javaslat az electroluxra, ajtós adagolóst soha.

Én most ezt venném, ha kéne, nagyon jó áron van: nekem szempont, 7 kg, inverter motor, felültöltős

[link]

nov. 21. 06:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
nov. 22. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!