Milyen felültöltős mosógépet vegyek?
Édesanyámnak kellene (80), minél egyszerűbb, jól látható kezelőfelülettel.
Ő nem használ okostelefont, számítógépet, bár tudom, hogy a mostani gépekben már szinte mindegyikben van okosfunkció meg telefonnal vezérlés. Na, ezt biztosan nem fogja használni :D
A mostani gépe kb 20 éves, nagyon rozoga állapotban van, valami noname, de rendesen kiszolgálta. Épp ideje újat venni.
Sokat megnéztem a neten, de nem tudok választani, ezért tapasztalatokat szeretnék kérni. A lényeg, hogy egyszerűen kezelhető legyen.
Köszönöm!
Ja és azért kell felültöltős, mert egyrészt ezt szokta meg, másrészt már nehezen tud lehajolni.
Ezek általában a mosószeradagolásban különböznek. A whirlpool és társai a felnyíló ajtóra teszik az adagolót, az electrolux, aeg vonal meg nem. Én ezt az utóbbit használom és ez elég jó. A márkabolt-ból rendeltem, kiszállították, igény esetén a régit/rosszat elviszik.
Kezelésük elég egyszerű, csak egy csomó felesleges plusz funkciót is tudnak. Húsz évet nem fognak kibírni, akkor sem, ha alig vannak használva, ezért érdemes a minél hosszabb garanciásat választani.
Még egy javaslat az electroluxra, ajtós adagolóst soha.
Én most ezt venném, ha kéne, nagyon jó áron van: nekem szempont, 7 kg, inverter motor, felültöltős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!