Milyen felültöltős mosógépet vegyek?
Ismerős... kis lakásban szinte csak a felültöltős jöhet szóba... és még az is túl sok helyet foglal :D
A Whirlpoolnak vannak nagyon jó kis felültöltős mosógépei. Az ár szempontjából milyen gépet keresel?
Nem lehet, hogy csak valami spéci hibája volt?
A Whirlpool készülékek felültöltősben elég erősek!
VOLTAK!Már nem!!!
Semelyik sem fog kilógni a sorból.
De az indesit talán még rosszabb.
Én is mosógép vásárlás előtt állok. igaz tavaszra tervezem, de gondoltam előtte tájékozódom. :)
A mostani Whirlpool felültöltős és kb 9 éves... 3 x lett újra élesztve (csőcsere, programkapcsoló, lengéscsillapító, elégett kábel..)
És most a lengéscsillapító üst felőli illesztését kezdi megenni, de még megerősítettük kötözővel.
Most Zanussit nézegetek, de nálam is a 6kg lenne az ideális és jó lenne ha nem mosná órákig a ruhákat! Nem mondom hogy nem jó az az eco program de olyat szeretnék aminek a napi programja 1 órás! Van hogy egész nap mosok 3 naponta, mert a gyerekek gyártják a szennyest. Ja és minimum 1000 fordulat! Ha esetleg van valakinek ötlete :)
Ja és olyat is láttam, hogy nincs benne ágynemű mosási lehetőség!?!?
A zanussi nagyon tetszik de őrjítő hogy ennyi féle van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!