Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Az elektromos tűzhely használa...

Az elektromos tűzhely használat után húsz perccel lekapcsolja a kismegszakítót, vajon miért?

Figyelt kérdés
Egy Bosch kerámia tetős tűzhelyről van szó, használat alatt minden rendben van vele, majd ez történik minden alkalommal. Ellenőriztem a vezetékeket a bekötést, mindent rendben találtam,semmi látható hiba nincs rajta, valami féle termosztátra gyanakszom ami a le hűlés ideje alatt okozhat zárlatot. Járt már valaki hasonlóan, vagy javított már ilyen problémával elektromos sütőt?

nov. 16. 21:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ventilátor van benne a hűtésnek?
nov. 16. 22:30
 2/13 anonim ***** válasza:

"lekapcsolja a kismegszakítót"

Kismegszakítót, vagy áramvédőt?

nov. 16. 23:22
 3/13 anonim ***** válasza:
71%

Méresd ki egy villanyszerelővel (vagy te értesz hozzá?). Vagy valóban rövidzárlat, vagy pedig a beépített valamiféle kapcsolásakor elektromos ív keletkezik, amit esetleg nem bír el a kismegszakító.

Hány Amperes a kismegszakító, és mekkora lakrészt táplál?

nov. 17. 00:25
 4/13 A kérdező kommentje:
#1Van benne ventilátor,#3 a kismegszakító C25A és a konyhának a felét látja el +mélyhütő,hütő,kisbojler, de ezeket kizártam.A sütő rész és egy felső ringli bizton benne van a dologban a többit még nem zártam ki teljesen.Nem tudtam szűkíteni a kört egyenlőre, mivel nem bekapcsolásra történik.
nov. 17. 01:56
 5/13 A kérdező kommentje:
#3 Egy adott pillanatban történik, kimérni szinte lehetetlen.
nov. 17. 02:00
 6/13 A kérdező kommentje:
A zárlat használat után keletkezik amikor már minden le van kapcsolva csak a meleg felület visszajelző van működésben(egy kis piros lámpa)amíg meleg addig világít.
nov. 17. 02:04
 7/13 anonim ***** válasza:
55%

Egy villanyszerelövel nézesd Meg

AZ nem találgat hanem tudni fogja

nov. 17. 06:32
 8/13 anonim ***** válasza:
#8 Nem, nem fogja tudni, ahogyan megoldani sem, mert nem ott lehet a baj. Kérdező, cseréltesd ki a sütőt.
nov. 17. 07:59
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem a fi relé megy le, hanem egy 25A-es kismegszakító akkor ott nem kis zárlat van. Annak nyoma kéne hogy legyen... hang, szag, ...
nov. 17. 09:12
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Fotózd már le kérlek, hogy mit ver le az elosztóban.
nov. 17. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!