Klíma fűtés kondenzvíz elvezetése utólag?
Köszi a válaszokat!!
1: Miért lenne macera? Most is csöpög ki a lyukon a víz, rátesznek egy elvezetőt akkor azon miért ne tudna tovább folyni a víz? Egy kis lejtés kellhet a csőbe amivel elvezetik, de ez hogyan viszonyul ahhoz hogy ablak alatt van-e?
2: Hogyan oldanám meg magamnak? valaki megfogja a két lábamat és kilógat? :D Amúgy a klímások se tudom hogy csinálnák meg :)
"Hogyan oldanám meg magamnak?"
Veszel csövet, rátolod a klíma kifolyó csonkjára hogy a víz olyan helyre csöpögjön ami senkit nem zavar.
A "hogyan" megoldásainak részletei nyilván attól függően alakulnak hogy mire vagy hajlandó, mire vagy képes és nem utolsó sorban milyenek a körülmények.
#4 Tegyük fel hogy fel tudom rakni, de azt honnan tudom hogy pontosan milyen mréretű toldalék kell, ilyen könyökre gondolok.. a cső meg az oké, azt tudom kb mekkora kellene.
#5 Odacsepeg járdára a hűtésből adódó víz is, illetve nem csak az enyém hanem számtalan másik is ( sőt a fűtésből eredő is ott köt ki csak előtte landol a szomszéd párkányán). Kérdés, hogy a klímás ezt köteles-e mérlegelni ezt vagy mondhatja hogy ez az én bajom, gondom.
"...pontosan milyen mréretű toldalék kell..."
Megméred, feltalálod magad, megoldod, vagy fizetsz szerelőnek sok pénzt.
Vagy megkérsz valami ismerőst aki megcsinálja olcsóbban.
Vagy úgy hagyod a "pitsába" az egészet.
Nem nagyon tudok más alternatívát. Ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!