Légkondi kondenzvíz elpárologtatása párologtatóba? Mi ez?
Kondenzvíz elpárologtató, nem akarom reklámozni, 40 ezerért láttam a neten, 700 W teljesítménnyel elfőzi neked a vizet 1,5 l/óra kapacitással.
Bizonyára meg van oldva már ennyi pénzért az is, hogy csak akkor fogyaszt áramot, amikor főznivalója van.
Mutassák meg a ház alapító okiratában, hogy téged erre kötelezhetnek. Ha nem, és sosem folyik túl a balkonláda, akkor így jártak.
Addig is azért tüzetesen nézd át a házat parlagfű, kutyatartási, és tűzvédelmi szempontból, biztos hogy lesz egy rakat szabálytalanság. Ha legközelebb beugatnak, csak kérdezd meg, hogy a szabálytalanságok közül melyikért szeretné a közös képviselő, ha feljelentenéd...
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kedves első válaszoló, át tudnád küldeni a linket, hol találtad a párologtatót? Valószínűleg rossz kulcsszavakkal keresek, mert sehogy nem találom a terméket.
Egyébként hivatkoztam én is az SZMSZ-re, vagyis arra, hogy abban ez a kérdés nem szabályozott, így nem értem miért szeretnének erre kötelezni. Mindenesetre igyekszem békésen megoldani a problémát!
Pedig ott van a hozzászólásomban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!