Klímával való fűtés esetében hova vezessem a vizet?
A helyzet, hogy panelba szeretnék klímát nyáron hűtésre, télre pedig kiegészítő fűtésre.
Szóval panel legfelső emelet, ahol nincs erkély. A lakás távhős, de mivel szélső lakás, így 3 falat éri a hideg. Télen ebben a szobában 20-21 fok van. Kiegészítő fűtésre használnám a klímát 24-25 fok elérésére, és 20 nm a szoba. Hova lehet a kültériről a jegesedett vizet vezetni, ha a lakás ezen oldalán nincs erkély?
Szóval, hogy visszavezetem a lakásba, értem.
Még egy kérdés: egész délután ezt a részt süti a nap...amikor érkezik a hideg nyár után a napos oldal miatt valódi bogárvonzó ez az oldal. Volt olyan, hogy egyszerre a szúnyoghálón 15 büdös bogár + egyéb állatkák mászkáltak.
A visszavezető csövön nem tudnak bemászni a bogarak?
Lakáson belül gyűjtsd a vizet, így nem megy ki kondenzvíz kivezető cső sem, nem lesz ilyen jellegű problémád.
Bogaraktól szezon kezdetére tud beállni a cső, vagy szezonban ha pár napig nincs használatban, tehát valós probléma amit írtál.
"Lakáson belül gyűjtsd a vizet, így nem megy ki kondenzvíz kivezető cső sem, nem lesz ilyen jellegű problémád. "
Nem figyeltél.
Kint van a víz, onnan kell elvezetni.
# 2
Egyértelmű, hogy a szabadtérre vezessed a vizet, marhaság bentre.
A másik, ha klímát napos oldalra szereltetitek, akkor a nyári nap jelentősen fingatja.
Jobbára ablakok alá érdemes a javíthatóság-karbantartás miatt szerelni.
Itt van pár érdekesség-bakik:
https://www.youtube.com/user/SzekeresFeri/videos?disable_pol..
"Ember, a kondenzvíz a benti egységben keletkezik,"
Kiegészítő fűtésre használnám, szóval a kültéri fog csöpögni, jegesedni...nem bunkóságból, de ha nem értesz hozzá, akkor minek válaszolsz? Sosem értettem az ilyet, elfogadom, hogy nem tudod, de nem is kötelező válaszolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!