Dimarson dmr-20 gw-4 klímával tudok fűteni? Hogyan?

Itt egy letöltő oldal, a lassúval is egy percen belül lejött, a nem vagyok robot-tal párszor lehet, hogy kérdezi a képeket, -utálom:D,
Egy pdf-et nem enged, megpróbálom priviben, használati utasítás.
Annál rosszabb a hatásfok, minél hidegebb van, fűt, de többet zabál, és nézd meg, meddig bírja minuszban.
Olvasd el alaposan, ma már nem szerelhet akárki, és mekkora helyet tud fűteni, szerintem egy kisebb szobát.

Sziasztok.
Dimarson dmr-20 gw-4 klímánál olyan hiba jelentkezett, hogy sikerult visszaszivatnom a kompresszorba a gázt, utána leszereltem, visszaszereltem, szépen vissza is ment a rendszrbe a gáz, viszont kiált hibára, méghozzá olyanra, hogy egyszerre villog a RUN(zőlden) és a SLEEP(pirosan)...Áramtalanítottam, utána újra megpróbáltam és annyi történt, hogy csippant egyet, kinyílt a terelőlapát, majd felcsukódott és se kép, se hang... beltéri kötéseit ugye nem is piszkáltam, a kültéri bekötéseket, pedig lefotoztam, és az alapjan kotottem vissza mindent. Köszi a segítséget. Üdv

Megoldódott? Ha igen, hogyan?
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!