Polar klímával kapcsolatban kinek mi a tapasztalat?
Az egyik klímás fórumban ezt írta róla egy klímás:
"A Polárról : Az importőr az egyik legjelentősebb hazai klímás cég. Kb. két évvel ezelőtt kezdett bele a Polar projectbe. Nem arról szól a dolog, hogy behoz pát konténer klímát a 2,5 és a 3,5 kW-os teljesítményben, hanem komoly brandépítés a cél. Ők találták ki a dizájnt, részt vettek a tervezésben, és a gyártótól elvárják azt a minőséget, amihez adhatják a nevüket. Elég sok extrával vannak ellátva a gépek, és jók a mutatók, a minőségről pedig majd egy-két év múlva fogunk tudni adekvát véleményt formálni.
Mindenesetre az árak vonzók, aki nem a felső kategóriában keres magának klímát, hanem a Fisher, TeknoPoint, Nord stb. valamelyikét célozta meg, annak ez is jó alternatívának tűnik."
Ezek szerint elég új márka, sok tapasztalat még nincs vele, de megbízhatónak tűnik. Ha az alsó kategóriában keresgélsz, valószínűleg jó választás lehet.
Ha kikapcsolva pattog akkor nézesd meg mindenképp! Nekem szuperül működik, mivel nem volt senkinek Daikin nyáron, az olcsó klíma mellett döntöttem... és jól tettem. Polar X-et szereltettem, szerintem konkrétan halkabb mint a szüleimnél lévő Daikin...
Itt van egy videó róla alul: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!