Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A mosogep belsejeben levo viz...

A mosogep belsejeben levo viz “leenged” (visszafolyik) magatol kikapcsolt allapotban ??

Figyelt kérdés

Fura hangot adott ki a mosogep es a program kozepen leallt nem ment tovabb

(Megprobaltam ujra inditani)

De vegul kikapcsoltam kerdes hogy a viz lemegy magatol benne ?vagy nem uszom meg a szuro kiereszteset?

Samsung szarito mosogeprol beszelunk

Koszonom ha valaki tudna a valaszt

nov. 12. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tud a víz hova menni. A szivattyú emeli ki működés közben, ha nem megy a szivattyú, a víz marad.
nov. 13. 03:31
 2/3 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%
Ha a kifolyócsövet le tudod engedni talajszintre, akkor is kifolyik a víz a gépből, egyszerűen Archimedes / Arkhimédész miatt.
nov. 13. 07:23
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Amikor annó fizika órán a közlekedőedényeket tanították biztosan azon gondolkodtál hogy mif.szért kell ez nekem? Hát most tudod alkalmazni ezt a tudást!

[link]

nov. 13. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!