Mivel kell a mosogatógépet átmosni?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt és vettünk egy lakást amiben be van építve. Whirlpool, régebbi típus.Bevallom annyira nincs szükségem rá+a kiskutyánk retteg ha bekapcsolom de azt se szeretném,hogy csak álljon így legalább havonta egyszer csinálnék egy alapos átmosást.Vettem bele somat tisztító tablettát,de nemtudom,hogy az elég-e bele. Köszönöm szépen ☺️nov. 2. 12:00
1/5 anonim válasza:
Vannak mosogatógép tisztító löttyök, beleöntöd és elindítod a 65 fokos programot üresen.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ugye én tablettát vettem de ha az jobb akkor mindenképpen azt veszek.
nov. 2. 13:02
3/5 anonim válasza:
Kezdd el használni és rá fogsz jönni milyen jó.
4/5 A kérdező kommentje:
Fura lessz amit írok pedig fiatal vagyok.Valahogy engem nem érdekel,szívesen mosogatok még akkor is ha vendégség után rengeteg van.De ami a fő ok az pedig,hogy a kiskutyánk nagyon fél tőle, konkrétan remeg mint a kocsonya és nem csak addig amíg megy hanem még utánna is és alig lehet megnyugtatni szegénykém már akkor rémült mikor az ajtót nyitott.ennyit nem ér nekem,hogy kényelmesen mosogassak.De közben még nem szeretném,hogy tönkre mennek mert csak ott áll ezért is gondoltam,hogy havonta egyszer jól átmosnám addig elvinnénk a kutyust is ithonról.
nov. 3. 18:56
5/5 A kérdező kommentje:
*nyitom
nov. 3. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!