Mosógatógép miért nem mosogat rendesen?
Nekem a tablettás mosogatószer után marad olyan. Mintha fehér homok lenne, ami teljesen rátapad.
A zselés kapszulás mellett nem ilyen.
Nekem is ez volt. Teljesen lelkibeteg voltam már.
Nekem ami bevált:
1: DM saját gyártású tabletta (olcsó, jó)
2: Elsőre lejáratom gyorsprogrammal, tabletta nélkül. (olyan gyorsprogram, ami a végén nem szárít) Ezt használom előáztatásnak, gyakorlatilag mintha mindent leöblítenék jól előtte, így erre nincs szükség kézzel bepakoláskor, csak maradék ne legyen rajtuk. Ezzel a programmal jól fel is áztatom (sőt, ránézésre majdnem kész is a mosogatás)
3: Ezután elindítok egy intenzív programot tablettával, szerintem ez a lényeg, mert a tabletta apró szemcséiről beszélsz szerintem, de ilyen programmal szétmennek a pici szemcsék is, van idejük rá
Amúgy nem foglalkozok a sóval, öblítőszerrel, véletlenül kiderült, hogy anélkül is teljesen jónak tűnik.
Ami még fontos, hogy a felső részt mindig rendesen told be, mert ha megnézed, a hátulján teljesen betoláskor csatlakozik rá rendesen a víz csatlakozó!
Ha nem tolod be rendesen, nem kap rendesen vizet a felső rész. (Próbálgasd ki hogy ki-be tologatod a polcot rendesen és a hátulját közben, a csatlakozót, hogy megértsd, milyen fontos rendesen betolni!)
A DM-es tabletta tényleg jó, mi is azt használjuk. Meg ilyen kék színű öblítőt, azt hiszem az is DM-es.
1:30-as programot szoktunk használni, általában minden teszta lesz utána. Néha-néha egy-egy makacsabb folt marad a tányérokon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!