Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosógatógép miért nem mosogat...

Mosógatógép miért nem mosogat rendesen?

Figyelt kérdés
Rendszeresen tisztán tartott gép, mégis mosogatás után szemcsések maradnak a poharak, tányérok stb.ha újra mosom őket akkor sem változik semmi. Be kell áztatni és kézzel elmosni.
okt. 25. 13:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mosogatógépbe való mosószert használsz?
okt. 25. 13:34
 2/16 anonim ***** válasza:
* Mosogatógaszert.
okt. 25. 13:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a tablettás mosogatószer után marad olyan. Mintha fehér homok lenne, ami teljesen rátapad.

A zselés kapszulás mellett nem ilyen.

okt. 25. 14:47
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez volt. Teljesen lelkibeteg voltam már.

Nekem ami bevált:

1: DM saját gyártású tabletta (olcsó, jó)

2: Elsőre lejáratom gyorsprogrammal, tabletta nélkül. (olyan gyorsprogram, ami a végén nem szárít) Ezt használom előáztatásnak, gyakorlatilag mintha mindent leöblítenék jól előtte, így erre nincs szükség kézzel bepakoláskor, csak maradék ne legyen rajtuk. Ezzel a programmal jól fel is áztatom (sőt, ránézésre majdnem kész is a mosogatás)

3: Ezután elindítok egy intenzív programot tablettával, szerintem ez a lényeg, mert a tabletta apró szemcséiről beszélsz szerintem, de ilyen programmal szétmennek a pici szemcsék is, van idejük rá

Amúgy nem foglalkozok a sóval, öblítőszerrel, véletlenül kiderült, hogy anélkül is teljesen jónak tűnik.

Ami még fontos, hogy a felső részt mindig rendesen told be, mert ha megnézed, a hátulján teljesen betoláskor csatlakozik rá rendesen a víz csatlakozó!

Ha nem tolod be rendesen, nem kap rendesen vizet a felső rész. (Próbálgasd ki hogy ki-be tologatod a polcot rendesen és a hátulját közben, a csatlakozót, hogy megértsd, milyen fontos rendesen betolni!)

okt. 25. 15:41
 5/16 anonim ***** válasza:
*a hátulját nézed közben
okt. 25. 15:46
 6/16 anonim ***** válasza:
Az enyém el sem indul, ha nincs betolva.
okt. 25. 15:54
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem oldódik fel rendesen a tablettád, próbálj ki másikat.
okt. 25. 17:15
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

A DM-es tabletta tényleg jó, mi is azt használjuk. Meg ilyen kék színű öblítőt, azt hiszem az is DM-es.

1:30-as programot szoktunk használni, általában minden teszta lesz utána. Néha-néha egy-egy makacsabb folt marad a tányérokon.

okt. 26. 07:26
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, többféle tablettát kipróbáltam már, rövid programoknál mindig szemcsés marad, sajnos a hosszúaknál is, de ott szerencsére nem mindig.
okt. 26. 09:20
 10/16 A kérdező kommentje:
4-es válaszoló, nagyon köszönöm a tanácsot, figyelni fogom.A régi gépemen volt előmosó program, sajnos a mostani Bosch gépemen nincs. Nagyon hasznos program volt.
okt. 26. 10:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!