Mosógatógép miért nem mosogat rendesen?
Milyen géped van? Pontos típust leírod?
Akkor megkeresem, letöltöm és megnézem a használati utasításában, hogy hogy csinálnám.
(4-es voltam)
4-es vagyok.
De van előmosásod/öblítésed :)
1. lépés: 6-os program: Előöblítés (ez nem fog szárítani, majdnem tisztának fogod látni már ezzel). Ezt tabletta nélkül indítsd el!
2. lépés: 1-es program: Intenzív. Ezt DM saját márkás tablettával, azt hiszem, kékes fehéres doboza van. Holnap csinálok róla képet.
Majd kitapasztalod, lehet, hogy nem is lesz szükség az intenzív programra a 2. lépésnek. Legfeljebb majd átváltasz a 3-as (ECO nevű) programra második lépésként. De szerintem maradj nyugodtan az intenzívnél.
Az első lépés, az előöblítés (6-os program) tabletta nélkül a legfontosabb a mosás előtt.
Este van, remélem, érthetően fogalmaztam:
1. lépés: Hatos program (Előöblítés) tabletta nélkül
Ezután 2. lépés: 1. program (Intenzív) tablettával (DM saját márkása vált be nekem, olcsó és jó)
Nagyon nagyon aranyos vagy, hogy ennyit segítesz nekem. Sajnos a használati utasításban másfajta mosogatógép leírása is szerepel.
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!