Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Érdemes ezt a mosógépet megvenni?

Érdemes ezt a mosógépet megvenni?

Figyelt kérdés

A 12 év garancia a motorra oké.

A halksága lenne nekem a fontos, illetve a minősége kérdéses számomra ennyiért.

[link]

Ezt a nagyon hangosan búgó, kefés motorú, már három év után nem tökéletesen működő förtelmet válthatná:

[link]

okt. 4. 07:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A motor szinte egyikbe se megy tönkre.

Inkább a dob csapágyazás ami megadja magát és legtöbbnél nem lehet cserélni.

okt. 5. 07:02
 12/18 anonim ***** válasza:

#11: "a dob csapágyazás ami megadja magát és legtöbbnél nem lehet cserélni"

Mi (szóval nem a szerelő) a 10-en éves AEG L75370tle felültöltősünkben nemrégiben cseréltünk.

Cseredarab (ami nem pusztán a csapágy, de az azt körülölelő műanyag) kapható volt, kiszedni egy kicsit bonyodalmas:

https://www.youtube.com/watch?v=-MCg0C4FPfw

de kivitelezhető.

okt. 5. 12:15
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, Neked külön köszönöm nyolcas! :-)
okt. 5. 14:38
 14/18 A kérdező kommentje:
A dob csapágyat illetően, az előző Zanussink bírta vagy 10 évig, a csapágya(ka)t meg tudtam cserélni, a dobtengelyt nem tudtam volna ha kell, a ragasztott üst miatt. Bár csere után sokáig nem működött, mert a dob ajtaja kétoldalán reformációból eredő nagyobb rés keletkezett amin kifért a ruha, így azt széttépte. Ez volt az a pont, miután le lett váltva a gép..
okt. 5. 14:53
 15/18 A kérdező kommentje:

deformációból*

A gép úgy 13 évig bírta gyakori használat mellett.

Egy ritkán használt Whirlpool dobtengely rothadással kb. ugyanennyi ideig bírta, annál ki tudtam cserélni, és azóta is működik, 20 éves lesz már..

okt. 5. 14:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Mitől deformálódott a dob? Be lett kapcsolva nyitott dobbal? (Felöltöltősnél)
okt. 5. 18:17
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem, nem lett bekapcsolva úgy. Talán idővel az ezres centrifuga elvetemítette, az a tippem.
okt. 6. 22:43
 18/18 A kérdező kommentje:
Erről a Russell Hobbs márkáról én most hallok először. Milyen minőséget képvisel?
okt. 6. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!