Bandy1126 kérdése:
8 palackos Mini borhűtő,miért nem hűt a beállított hőfokra?
Figyelt kérdés
aug. 21. 20:24
1/14 anonim válasza:
Egy kicsit told közelebb, mert így nem látjuk jól.
2/14 anonim válasza:
Néhány infó jól jönne még azért.
Be van dugva? Ahova be van dugva ott van is villany? Működött már a hiba előtt? Zúg? Börrög? VIlágít?
3/14 A kérdező kommentje:
Ennyire analfabéta nem vagyok.
aug. 21. 21:05
4/14 anonim válasza:
Nem tudhatjuk hogy ki vagy.
De azt tudjuk hogy semmit nem tudunk.
Ennyi infóból, meg idevakkantásból ne várj érdemi segítséget. Jóccakát!
5/14 Gugu Gabor válasza:
Az autóm nem indul, mi a baj?
Az étel nem lett finom mit rontottam el?
A fenti két kérdéssel szerinted mi a probléma?
6/14 anonim válasza:
Ezek nem a szokásos kompresszoros hűtők, az enyém is 12 fokra van állítva és 15 fokot mutat. Kérdeztem a gyártót, ez sajnos ilyen, érzékeny a külső hőmérsékletre. Ősztől tavaszig tartja a beállított hőfokot.
8/14 Szirty válasza:
"Ennyire analfabéta nem vagyok."
De annyira meg igen, hogy nem vagy hajlandó leírni a fontosabb körülményeket. De leginkább semmilyet.
Így olyan a kérdésed mint ha azt kérdeznéd miért nem indul az autód. Vagy miért nem tudod bekapcsolni a TV-t.
9/14 Szirty válasza:
A kérdésed információtartalmához igazodó válasz:
1. Elromlott
2. Nem megfelelően használod
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!