Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Nagyteljesitmenyu, haztartasi...

Nagyteljesitmenyu, haztartasi celu gozolos vasalot vasalas kozben hogyan kell letenni egy-egy kis idore mindig?

Figyelt kérdés

A leiras szerint mindig a talpa elore nezzen, felfele tehat ne a talpara tegyem, az a rajz at van huzva pirossal a kis konyvében. De miert nem szabad ugy?

Ez ütközik a Vileda Park and Go uj fajta vasalodeszkajaval: ott van a deszka feluleten egy kis terulet, amin mas szinu a huzat es ott lehet parkoltatni a vasalot a TALPAN.

Vehetek ilyen vasalodeszkat vagy sem? Parkoltathatom a vasalot a talpan vagy sem?

aug. 8. 15:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Aha, értem. Köszi.
aug. 10. 11:27
 12/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, inkább azt mondanám, hogy nem az a baj, hogy leteszed a talpával lefelé, hanem ha a vasalódeszka szövetére, vagy ruhára teszed, a vasalónak aztán mindegy szerintem, csak úgy könnyen kárt tehetsz valamiben, ahogy írták. Erre megoldás ez a huzat, ha valaki valamiért nem akarja a fém tartóra tenni, vagy a hátsó részére állítani.
aug. 10. 11:47
 13/18 A kérdező kommentje:
Sokkal egyszerubb a vasalot csak kicsusztatni oldalra es talppal lefele a huzaton parkoltatni, amig forditok egyet a ruhan. Felemelni es az oldalso fémtartoba ezerszer beilleszteni maceras lehet…ti hogy szoktatok?
aug. 10. 21:45
 14/18 A kérdező kommentje:

Tökjó, hogy itt a Gyakorin mindent meg lehet beszélni😀

Minden témához akad beszélgetőtárs…😊

aug. 10. 21:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Én csak ráteszem a fémtartóra, nem igazítgatom, bár már nagyon ritkán vasalok (itthon dolgozom).
aug. 10. 22:02
 16/18 A kérdező kommentje:

Aha. A fémtartóra teszed.

De egy ing vasalasnal sokszor kell igazgatni azt az inget, mikozben kivasalod, tehát szazszor kiteszed a fémtartora? Ugy nem vegzel tul lassan?

A fémtartóra ovatosan kell rateenni, nehogy megkarcolja a vasalótalpat, szoval azzal megy az idő! Az nem baj? Sík fémlap az a tartó vagy van benne egy mélyedés a vasalonak? Ahogy teszed bele a mélyedesbe, nagyon vigyazni kell, hogy ne karcolodjon avasalo, nem?

aug. 11. 01:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Van mélyedés, azért nem kell százszor letenni, nem figyelek annyira, a 32 éve használt vasalóm talpa mégsem karcos.
aug. 11. 08:19
 18/18 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
aug. 11. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!