Nagyteljesitmenyu, haztartasi celu gozolos vasalot vasalas kozben hogyan kell letenni egy-egy kis idore mindig?
A leiras szerint mindig a talpa elore nezzen, felfele tehat ne a talpara tegyem, az a rajz at van huzva pirossal a kis konyvében. De miert nem szabad ugy?
Ez ütközik a Vileda Park and Go uj fajta vasalodeszkajaval: ott van a deszka feluleten egy kis terulet, amin mas szinu a huzat es ott lehet parkoltatni a vasalot a TALPAN.
Vehetek ilyen vasalodeszkat vagy sem? Parkoltathatom a vasalot a talpan vagy sem?
Direkt erre van. De olcsóbb csak huzatot venni, nem?
"De miert nem szabad ugy?"
Hát nem egyértelmű? A vasaló talpa forró.
Ha a forró vasalót a talpára helyezed olyan felületre ami nem bírja a hőt akkor ráolvad a vasalóra vagy felgyújtod a házat.
“Ha talpara helyezem, megolvad a huzat…”
Az elozo, legolcsobb gozolos vasalom ismindig talpara helyztem egy -egy fel percre,mig forditottam egyet a ruhan…szoval ezert nem ertem…par masidpercre, fel percre le szoktam tenni talpara…
Arra gondoltam, hogy hatha valami mas oka van.
Aha, huzat is van park and go,…tokjo.
Nekem amugy vasalodeszka kell uj, nem eleg most a huzat. Nagyon instabil mar a regi, mar javitva is volt es azota elegge instabil es mar meguntam,hogy barmikor felborulhat, vigyeazni kell nagyon.
Sok-sok eves vasalodeszkam van ,meg ikeabol vettem 2000-ert regen.
Megszolgalta már az idejet. 5 eve javitva is volt mar. Mar akkor is sok eves volt.
"...szoval ezert nem ertem…par masidpercre, fel percre le szoktam tenni talpara…"
Számolni kell azzal, hogy bizonyos esetben nem pár másodpercig lesz ott.
Leteszed és pont akkor csenget a közös képviselő a számlával, vagy épp akkor ordít a gyerek akinek beszorult az ujja valahova.
Vagy megszólal a telefonod és felveszed a hívást. Vagy elájulsz és 20 perc múlva ébredsz fel egy lángoló lakásban.
A baj mindig akkor van amikor a körülmények kedvezőtlen együttállása kialakul.
Úgy kell csinálni hogy a vasaló lerakása a lehető legkisebb kockázattal járjon akkor is ha egy hétig hagyod ott.
Koszi a jo valaszokat.
Amugy az uj vasalom olyan,hogy talpara teve 8 mp mulva kikapcsol. Megse lehet a talpan parkoltatni a kiskonyve szerint. Erdekes.
De az eredeti kerdesem: ha a vasalokat nem lehet talpon parkoltatni, miert csinalt a Vileda Park and Go huzatot? Akkor minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!