Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Nagyteljesitmenyu, haztartasi...

Nagyteljesitmenyu, haztartasi celu gozolos vasalot vasalas kozben hogyan kell letenni egy-egy kis idore mindig?

Figyelt kérdés

A leiras szerint mindig a talpa elore nezzen, felfele tehat ne a talpara tegyem, az a rajz at van huzva pirossal a kis konyvében. De miert nem szabad ugy?

Ez ütközik a Vileda Park and Go uj fajta vasalodeszkajaval: ott van a deszka feluleten egy kis terulet, amin mas szinu a huzat es ott lehet parkoltatni a vasalot a TALPAN.

Vehetek ilyen vasalodeszkat vagy sem? Parkoltathatom a vasalot a talpan vagy sem?

aug. 8. 15:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

[link]

Direkt erre van. De olcsóbb csak huzatot venni, nem?

aug. 8. 15:52
 2/18 Szirty ***** válasza:
30%

"De miert nem szabad ugy?"

Hát nem egyértelmű? A vasaló talpa forró.

Ha a forró vasalót a talpára helyezed olyan felületre ami nem bírja a hőt akkor ráolvad a vasalóra vagy felgyújtod a házat.

aug. 8. 16:08
 3/18 anonim ***** válasza:
Talán egy pár réteg alufólia is megtenné egyébként, nem beszélve a vasalótartóról az állványok szélén... (1. voltam)
aug. 8. 16:12
 4/18 A kérdező kommentje:

“Ha talpara helyezem, megolvad a huzat…”

Az elozo, legolcsobb gozolos vasalom ismindig talpara helyztem egy -egy fel percre,mig forditottam egyet a ruhan…szoval ezert nem ertem…par masidpercre, fel percre le szoktam tenni talpara…

Arra gondoltam, hogy hatha valami mas oka van.

aug. 8. 16:13
 5/18 A kérdező kommentje:

Aha, huzat is van park and go,…tokjo.

Nekem amugy vasalodeszka kell uj, nem eleg most a huzat. Nagyon instabil mar a regi, mar javitva is volt es azota elegge instabil es mar meguntam,hogy barmikor felborulhat, vigyeazni kell nagyon.

aug. 8. 16:15
 6/18 A kérdező kommentje:

Sok-sok eves vasalodeszkam van ,meg ikeabol vettem 2000-ert regen.

Megszolgalta már az idejet. 5 eve javitva is volt mar. Mar akkor is sok eves volt.

aug. 8. 16:17
 7/18 Szirty ***** válasza:
30%

"...szoval ezert nem ertem…par masidpercre, fel percre le szoktam tenni talpara…"

Számolni kell azzal, hogy bizonyos esetben nem pár másodpercig lesz ott.

Leteszed és pont akkor csenget a közös képviselő a számlával, vagy épp akkor ordít a gyerek akinek beszorult az ujja valahova.

Vagy megszólal a telefonod és felveszed a hívást. Vagy elájulsz és 20 perc múlva ébredsz fel egy lángoló lakásban.

A baj mindig akkor van amikor a körülmények kedvezőtlen együttállása kialakul.

Úgy kell csinálni hogy a vasaló lerakása a lehető legkisebb kockázattal járjon akkor is ha egy hétig hagyod ott.

aug. 8. 16:26
 8/18 anonim ***** válasza:
aug. 8. 23:46
 9/18 A kérdező kommentje:

Koszi a jo valaszokat.

Amugy az uj vasalom olyan,hogy talpara teve 8 mp mulva kikapcsol. Megse lehet a talpan parkoltatni a kiskonyve szerint. Erdekes.

De az eredeti kerdesem: ha a vasalokat nem lehet talpon parkoltatni, miert csinalt a Vileda Park and Go huzatot? Akkor minek?

aug. 10. 10:58
 10/18 anonim ***** válasza:
Talán vannak olyan vasalók, amiket lehet talpon parkoltatni, talán azok vannak többségben, talán ezt is lehetne.
aug. 10. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!