Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Split klíma kültéri egységének...

Split klíma kültéri egységének nem árt az eső vagy a téli szélsőséges időjárás? Nem kell ezeket valamivel letakarni, vagy védeni?

Figyelt kérdés
aug. 8. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
A maiakat 90%-ban fűtésre is használjuk, miért kellene letakarni. Egyébként te is leírtad a nevét: Kültéri!
aug. 8. 12:56
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

Le ne takard, annak pont az a lényege, hogy járjon a levegő!

Sőt, ezekkel (az utóbbi pár évben készültekkel biztosan) télen -15 - 20 fokig még fűteni is lehet a belső teret, mert még a -20 fokos kültéri levegőből is tud kivonni annyi hőt (most ezt nagyon leegyszerűsítettem), hogy bent még fűtsön is.

Ha a kültérit a szél is járja, az is jó, kifújja a dzsuvát a lamellák közül. Kivéve, ha nyárfa-termést hord rá, mert az meg eltömi...

aug. 8. 12:58
 3/4 anonim ***** válasza:
23%

Ha a berendezést huzamosabb ideig nem használod akkor le lehet takarni. Lehet is kapni direkt klímákra való takaró ponyvákat (semmi extra anyag, csak olyan méretre van gyártva hogy csak fel kell dobni a kültérire)

De ezeket a takarókat csak kiüzemelt, lehetőleg áramtalanított berendezéseken szabad használni!

Üzemelő kültérieket tilos letakarni!

[link]

[link]

aug. 8. 13:40
 4/4 anonim ***** válasza:
38%

Én csináltam esővédőt fölé, hogy ne egye el a rozsda. Nem lesz tőle semmi baja.

[link]

[link]

[link]

aug. 9. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!