Fél éve rendeltem egy kávéfőzőt, igaz, nem nagy márka. Amikor főzi a kávét, orrán-száján jön a gőz, ijesztő hangokkal. Kb.a fele adag fő le. Vegyek másikat?
Figyelt kérdés
júl. 1. 23:36
1/10 anonim válasza:
Nem vízköves a főző része?
Ha van benne tisztító mód, futtasd le.
A nem nagy márka mit takar? Valami Hausmeister vagy Szarvasi?
2/10 A kérdező kommentje:
Valami Hausberg. Akciós volt karácsonykor:))
júl. 1. 23:42
4/10 Szabi15 válasza:
Mindenképp nézesd meg szerelővel először, minthogy újat vegyél. A drága kávéfőzőknél sokszor csak a karbantartàs hiányzik és működik jól utána.
5/10 anonim válasza:
Ha mindenhol jön belőle a gőz, akkor én nem ide irogatnék hanem leállítanám azt a gépet! Komoly égési sérüléseket tud okozni a gőz, pláne ha felrobban...
6/10 Szervizmérnök úr válasza:
Típust írhattál volna kihangsúlyozva, hogy eddig jó volt és most már nem jó.
Vagy ki tudja, de ez csak neked egyértelmű, pedig nem egészen mindegy.
7/10 Szabi15 válasza:
Tudnám hogy ki és miért pontoz le itt mindenkit...
8/10 A kérdező kommentje:
6-os, Hausberg a típusa.
júl. 2. 19:01
9/10 anonim válasza:
A kotyogós elektromos változata. Elég egyszerű jószág, valami tömítés ment benne szét.
10/10 Szervizmérnök úr válasza:
Ha nincs benne "kotyogós" nyomásnövelő, akkor nem lehet kotyogós
Hausberg gyártmány többféle is látható a neten:
Kotyogós (nem elektromos).
Elektromos:
- Forraló nyomású.
- Vízpumpás nyomású.
- Filteres csepegtető.
- Török.
Jófogáson láttam, némelyek szerint bármi kotyogós, aminek köze sincs a kotyogó elvhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!