Szerintetek ez nem rohadtul ijesztő már?
Tegnap délután váltottam pár szót telefonon apámmal a feleségem telefonjáról, mert az enyém töltőn volt. Mesélte, hogy vett elektromos fűnyírőt, arról beszélgettünk.
Ma reggel az ÉN telefonomon elkezdtek sorjázni az elektromos fűnyíró reklámok.
- nem tudtam hogy fog venni, soha nem kerestem rá előzetesen
- én lakásban élek, nincs kertem, tehát kerti gépekre sem szoktam keresni
- nem is az én telefonomról hívtam
Évek óta tudom, hogy minden létező módon letapogatnak, de ez akkor is ijesztő már, hogy akkor is hallgatnak amikor nem is használom a telefont.
Gondoltam rá, hogy kijelentkezek mindenhonnan, de úgy meg kb élhetetlen. De akkor is zavaró már.
Átállíthatod a reklámoknál hogy releváns vagy random találatokat kapj.
A randomra legalább a fűnyíró helyett jön az erekciónövelő, meg az elhízás elleni reklám.
Üdv a való világban.
Ha igaz lenne, sem ijesztő, esetleg bosszantó lehetne. De ez marhaság szerintem és mintha régebben is láttam volna itt ezt a kérdést.
Van ezen az oldalon legalább egy üldözési mániás kérdező, akinek rettegés az élete, az is szokott alakítani ilyeneket.
De ha igaz lenne, akkor is lehetséges, hogy apád kattintgatott a Facebookon és mivel te is ott vagy a kapcsolatai között, téged is megtaláltak.
De leginkább hülyeség az egész:
Üldözési mániát kiáltasz, de közben magabiztosan állítod az ellenkezőjét arra alapozva, hogy "technikailag nem bizonyított". Bocs, akkor konteós vagyok, de ezek nagyon gyenge cáfolatok, amit a cikk ír.
Pár éve ugyanez volt, amikor targetáltan kaptam a Spar akciós termékeit, aztán csak kiderült, hogy a Mastercard eladta az adatokat a Facebook-nak.
Ja, apámnak nincs Facebookja.
A technikai részletekbe inkább most ne menjünk bele, mert reggelig itt ülnénk. A felhasználó az adataival "fizet" azért, hogy ""ingyenesen"" használja a szoftvert.. Ez így működik. Aki elfogadja elfogadja, aki nem, az törölje a Google (és társainál) létrehozott fiókjait.
Egyébként a Google fiókodban lekérheted a rólad tárolt hang-, és egyéb anyagokat az adatvédelem fülön. Jó csemegézést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!