A kérdés elsőre ijesztő lehet! Létezik ilyen kamera aplikáció androidra?
Szóval,semmi komoly gond nincs a gyári kameraszoftverrel.Gyönyörű képeket videót készít,de.
A legkisebb bemozdulásra is elmosódik a kép és videózás közben nem tudom kikapcsolni az autofócust,aminek az eredménye(mivel egy picit lassan fókuszál)egy 30Km/h val közlekedő autóból előre nézve,csak egy paca látszik.Nem tudom kikapcsolni.
Sok appot kipróbáltam már de mindegyik rosszabb képet csinált(Általában sötétebb és homájosabb)vagy nem lehet videóra váltani stb...
A legjobb amit eddig találtam(ami tán a gyárinál szebb is)az a Camera JB+ v2.0.1,de a videó autofócust itt sem tudom kikapcsolni itt is könnyen elmosódik a fénykép.
Egyszer letöltöttem olyat amin volt softveres képstabilizátor az elég jól működött,de nem volt videó,sötét volt a kép és nem feküdt el ha elfordítottam a telefon.(Ami azért már elég zavaró volt egy ekkora kijelzőn is.
Szóval tudtok valami olyat ami megfelel az igényeimnek? :)
A Cannon vagy a Nikon-on kívül?
Ez egy régi,de remek telefon Huawei Ascend G300
Qualcomm MSM7227A Snapdragon, 1 GHz
Cortex-A5, Adreno 200
512Mb memória
CMOS 5,x Mpixel
nincs a kamerával különösebben semmi gond,csak amit leírtam,hogy kis bemozdulásra kicsit elmosódik a kép és autóból előre menet közben 10mp mire beállítja a fókuszt,de érdekes oldalra viszont éles és nem szaggat.
Szerinted?
ICS 4.0 van rajta(gyári)Működik faxán nem lassú a telefon,pedig még a Next.Launcher.3D.v1.29 is rajta van (persze a saját 2D le van állítva)160-140 szabad megám van az kevés?
Kiprúbáltan az LG Camera 6.25 PRO-t.
Nagyon jó van benne videó felvevő is ami nem is olyan rossz.Nagyon gyorsan exponál,amitől kisebb lesz az esélye hogy elmosódik a kép,de akárhogy állítom be a fénykép mindig egy kicsit fakó lessz.A feketében lila és rózsaszín pixelek jelennek meg és a fehér sem fehér hanem fémes kék.
Ha egy kicsit közelítene a színmélység és a színmelegség a gyári softverhez tökéletes lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!