A mosogatógép befolyócsöve ereszt. Mi lehet a hiba?
Már megtörtént a teflon szalaggal körbetekerés és úgy sem jó.
Olyan lehet, hogy lezár az aquastop rendszer és nem engedi be a vizet?
"Olyan lehet, hogy lezár az aquastop rendszer és nem engedi be a vizet?"
Nyilván lehet olyan hogy lezár a szelep és nem engedi be a vizet.
Pl amikor nem használod, esetleg otthon sem vagy...
A szelepnek épp ez a dolga.
Ha úgy érted, hogy nem a befolyócső ereszt, hanem mondjuk a betápcsatlakozó, akkor még a kérdést sem sikerült érthetően leírni.
Mert mi az, hogy a cső ereszt? Lyuk van a csövön?
"Olyan lehet, hogy lezár az aquastop rendszer és nem engedi be a vizet?"
És, mit akarsz ebből kihozni?
Én csak azt próbálom kihozni, hogy itt olyan szintű műszaki analfabétizmus gyanúja szerepel, hogy egykori magyartanárom ahhoz képest technikai géniusz. Pedig ő aztán nagyon béna volt, erre akkor jöttem rá, amikor (már nem a diákjaként) kisegítettem pár bajában.
Kell egy szakember, hagyd az egészet...
Oké, próbáljuk közelíteni a részletekre.
A mosogatógépnél ereszt, vagy a másik vége, ami a fali csaphoz csatlakozik?
Fotót is elfogadunk.
Igen, nem vagyok műszaki zseni, egyáltalán nem értek hozzá és valószínű nem sikerült megfogalmaznom jól. Köszönöm a degradáló választ.
Na szóval. Amikor rácsavarom a sarokszelepre a tömlőt és megengedem a csapot akkor ahol csavarni kell a elkezd ereszteni. (Nem tudom hogy hívják azt a részt.) Ahogy kezdjük nyitni először a műanyag rész alatt, ha jobban megengedjük már a műanyag rész felett is.
A jelölt részen (nem saját kép, nálunk a sárga fém rész a fehér műanyag):
Sziasztok! Közben megnéztük és köszi a tippet a sarokszelephez!
Egy pár hete lett átrakva a kiállás és a menet össze-vissza áll. Most raktuk össze a képet, hogy bútorcserénél tiszta víz volt alatta minden és nem tudtuk honnan jön. Másik mosogatógép volt, a vízszerelő rakta vissza a csövet a kiállásra.
Megpróbáljuk kicserélni a szelepet, hátha az segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!