Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Bosch mosogatógép hátulján...

Bosch mosogatógép hátulján van egy fekete gumiszerű kocka alakú ragasztás. Kb 20x20 centi. Ezt le kell szedni?

Figyelt kérdés
Uj home connect silence típus.
jún. 15. 12:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem kell! Az zajcsillapítás miatt van rajta.
jún. 15. 13:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Először azt hittem le kell szedni, a sarkából letört egy darab, pillanat műve volt az egész ( nő vagyok es hulye). Ettől ugye nem csináltam rosszat? A 70 fok azert elegge felmelegíti, nem fog semmi káros anyag kihevülni a sérült részen ugye?
jún. 15. 13:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi! Nekem bitumenes lap van rajta, majdnem ugyanaz mint kinn az aszfaltozott út ;)
jún. 15. 13:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez is olyasmi lehet, mert tört a sarka. Es picit porladt. A nagyobb darabot vissza is tudtam ragasztani, de nyilvan nem.olyan, mint eredetiben. Jó hülye vagyok
jún. 15. 14:16
 5/9 A kérdező kommentje:
De gondolom a gyártók figyelembe veszik a balfasz vevőket is es nem használnak olyan anyagot, ami ha sérül utána karos anyagot bocsájt ki 70 fokos mosogatásnál. Nyugtass meg! Ugy utálom magam mindenbe csinálok vmi rosszat
jún. 15. 14:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Nyugi, semmi jelentősége nincs, meg mivel bitumenes, így úgyis visszapuhul. Azon szokok nevetni, hogy nekem mindig bele is ragad a dugója, és mikor kihúztam valamiért a helyéről a gépet, akkor egyben a gépet is kihúzom a konnenktorból
jún. 15. 14:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Komolyan? Akkor már neked is akad rajta sérülés? En most még csak az első tisztító mosogatáson vagyok túl, azert azt ne mondjam 100x fogdostam nézegettem, kihúztam a pult alól, na itt jött a következő bénázásom, mert lelógott a konyharuha, úgy a tetejém belekaptam a körmömmel a gumi részbe, gyors rá is olvadt a körmömre egy darabka. Ujabb stressz. Ennek a tetején van ilyen szigetelőanyag, de középen púposabb és ott kihagyták egy kör alakba a szigetelest es szabadon van az a fekete gumi burkolat. Na most az is sérült a körmömtől. Icipicit, de akkor is.
jún. 15. 14:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Nyugi ez ilyen, csak szigetelés, hogy csendesebb legyen. Mosogatók alján is szok lenni ugyanilyen, hogy ne legyen annyira hangos ha ereszted bele a vizet.

[link]

jún. 15. 14:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Szóval ha félig leszaggattam.volna se lenne különösebb baj, csak nekem kellemetlen a zaj? Amiota a sütömbe olvasztottam a műanyagot nagyon félek a karos anyagoktól
jún. 15. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!