Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mennyi az esélye, hogy tönkrem...

Mennyi az esélye, hogy tönkrement a hűtő fekve szállítás után?

Figyelt kérdés
Fekve kellett szállítanom a hűtőt. Kb 4 órán keresztül volt ebben az állapotban. Utána hagytam majdnem egy teljes napig álló pozícióban, hogy visszacsurogjon az olaj a kompresszorba. Most, hogy ennyi idő után bedugtam. Kb 15-20 perc után a fagyasztó már egész hideg de a hűtő rész továbbra is meleg. Maximum fokra állítottam. Létezhet, hogy mégis tönkrement volna? Vagy akkor a fagyasztó sem működne? Esetleg többet lenne érdemes várjak mire hűlni kezd?

jún. 16. 17:31
 1/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
60%
Ha összesen 1 db kompresszor van a gépben, akkor az már jól működik, ezek szerint.
jún. 16. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Átmelegedett az egész... sok idő kell neki mire teljesen lehül.
jún. 16. 17:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni de mielőtt szállítva lett kb 4 hónapot állt állva. Lehet akkor tényleg csak idő kell neki.
jún. 16. 17:41
 4/6 Szirty ***** válasza:
100%

"Kb 15-20 perc után"

Türelmetlen vagy! Nézd meg 4-5 óra után!

jún. 16. 18:24
 5/6 anonim ***** válasza:
59%

Ugye elhiszed, hogy fogalmunk sincs milyen hűtőd lehet?

Ezen könnyen segíthetsz, egy pontos típus megadásával, ha még mindig fennáll a probléma.

jún. 17. 06:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Megoldódott végül. Kellett neki kb 1 nap még hűlt.A típus egy Wasco KF262W.
jún. 18. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!