Emeletre szállítás alatt mit lehet érteni, mi az alapértelmezés?
"Emeletre szállítás alatt mit lehet érteni, mi az alapértelmezés?"
Szokásos társasházak tekinthetők alapértelmezésnek.
"...vásárláskor direkt elmondtam, hogy családi házról van szó."
Tapasztalat hiányában talán nem sejtették, hogy némelyik helyszínen milyen hülye helyzetekbe lehet keveredni.
Egy régi eset jut eszembe, még a képcsöves TV-k korából. Naivan elvállaltam egy kiszállást. Először is kiderült, hogy ez a javítás helyszínem már nem fog menni, le kell vinni az autóba.
De ez a nagy dög képcsöves TV valami elmebeteg spirális lépcsős magaslati helyen volt egy lakásban.
Nagy nehezen levittem, autóba berakom.
Erre a marha szénbányász tulaj kitalálja, hogy pár házzal odébb van egy másik ház, gyereke, anyja, tököm tudja, legyek már szíves, hozzunk át onnan egy másik TV-t, hogy addig is legyen mit nézni.
Átmegyünk a másik családi házba, ott is valami degenerált csigalépcsős szaron mászunk felfelé egy TV-hez.
Utána még az utcán is kellett volna gyalog cipekedni valamennyit, hogy célba érjünk. Utána persze még felfelé cipekedés a már megismert visszataszító csigalépcsőn.
Itt már betelt a pohár, elmeséltem, hogy tényleg szívesen segítenék, de én egy TV javítását vállaltam a telefonban, ilyen tortúrákról szó sem volt.
Primitív szénbányásznak több sem kellett, még ő kezdett arcoskodni, hogy milyen szolgáltatás ez, vagy nem is tudom már miket pofázott.
OK, lementem, a másik TV-t, amit elvittem volna javításra, kiraktam neki a járdára és végeztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!