Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik porszívót vegyem...

Melyik porszívót vegyem meg? Dyson V8 Philips Series 7000 SpeedPro Max XC7041/01

Figyelt kérdés

Két macska is van a lakásban...

[link]

[link]

2024. jún. 14. 08:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Fő porszívónak egyiket se, főleg ha nagy a lakás.
2024. jún. 15. 09:08
 2/4 anonim ***** válasza:

A kettő közül a Philipset javaslom a LED miatt, nem értem, hogy a Dyson hogy hagyhatott le egy ennyire alapvető és hasznos funkciót a 140 ezres porszívóról.

Én ajánlom figyelmedbe még a Rowenta X-Force Flex 9.60-at is. EMAG-on most 64 ezer, pedig alapból inkább 80 körül szokott lenni. Nekünk ilyen van, csak az Aqua (felmosós) verzió, azt a fejet viszont utólag is meg lehet venni.

Nálunk teljesen kiváltotta a normál porszívót, 2-3 naponta végigmegyek vele a lakáson (10 perc), időnként pedig egy nagyobb takarítás (felmosással, aprólékossággal), és olyan tiszta a lakás, mint a normál porszívóval soha, mert azt nem használtuk kétnaponta.

Ehhez (Allergy verzió) egyébként van olyan fej, ami tökéletes a macskaszőr felvételéhez, a HEPA-szűrő pedig tökéletesen megszűri a porszívóból kijövő levegőt.

2024. jún. 17. 14:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2-es, nagyon hasznos volt a válaszod. Közben már megvettem a Philipset. Azzal a Rowentával is szemeztem, de én bizalmatlan vagyok emiatt a csuklós cső miatt, plusz hibalehetőség. De majd kiforrja magát a dolog, hogy beválik-e ez a technológia.
2024. jún. 17. 15:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak egy adalék még: a Dysont nagyon szerettem volna választani, de az, hogy folyamatosan húzni kell a "ravaszt" rajta, kiakasztó! Nem akarok olyat, még jó, hogy valaki leírta egy véleményben, mert azt vettem volna meg.
2024. jún. 17. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!