Milyen porszívót vegyek szüleimnek?
Figyelt kérdés
Szeretnék a szüleimnek egy porszívót vásárolni, ~60 évesek, nagymamám is velük él. Olyat szeretnék, amit mindnyájan tudnak használni, akár ha úgy adódik én is. A neten keresgélve találtam egy 'Philips FC6405/01 PowerPro Aqua Duo' nevűt, elég tetszetős, és teljesen eltér az eddigi porszívóktól amiket ismerek. Épp az ezen a területen való tájékozatlanságom miatt is írom ki ide a kérdést, ha tudtok ötletet, bevált gépet ajánlani, azt megköszönöm!2020. dec. 25. 23:15
1/3 anonim válasza:
Csak mostanába lett felkapva újra ez a sarokba állítható kompakt gépezet, de már régen is létezett, ezek egy fokkal hatékonyabbak. Amúgy én ha már vennék a szüleimnek, akkor robotporszívót vennék valami jobb minőségűt, hogy ne nekik keljen - jó 60 évesen még tudják használni bőven a rendes porszívót is remélhetőleg :) Illetve az a kérdés, hogy használtak e már aqua-s porszívót, mi amikor elsőre találkoztunk nem értettük, h most lehet vizet szívni vele, port stb, meg hogy padlót is moshatja.
2/3 anonim válasza:
Igen de a robotporszivo ellensege a rojtos szőnyeg ami a nagyi kedvence.
Sőt ezekben az álló porszívókban is ott a kefe ami a rojtokkal hadilábon áll :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!