Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mi panel házban lakunk és én...

Mi panel házban lakunk és én motort szeretnék. Nincsen sajnos garázsunk ahol a motort tartanánk és a szüleimnek sajnos nincsen pénze egy garázsra, pláne nekem nem :/ ? (csak azért mert kell)

Figyelt kérdés
És én nagyon szeretnék motort és nem tudom, hogyan tudnám úgy megcsinálni, hogy ne lopják el. (A melletünk lakó szomszédnak is van motorja és ők valahogy úgy oldották meg, hogy furtak a betomba valamit (nem tudom mit) és ahhoz van oda bilincselve v. ktözve a motor) Valami jobb megoldás vagy én is próbáljam meg így megoldi?

2015. nov. 3. 19:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
OMG! :-(
2015. nov. 3. 20:17
 2/14 anonim ***** válasza:
12%
Lépcsőházban csak robogót (max. 50 cm3) lehet tárolni. A szomszédod valószínűleg szemes csavart fúratott a falba, ez egy jó megoldás (én is ezt tetettem, sőt többet is a lépcső alatt, a bringások is hálásak). Egy motornak garázst venni/bérelni kicsit túlzás...
2015. nov. 3. 20:29
 3/14 anonim ***** válasza:
Menj el pizzafutárnak egész nap motorozhatsz nap végén meg tárolják ők.
2015. nov. 3. 20:50
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát akkor szerintem én is azt választom. (Még más válaszokat/tanácsokat is szívesen meghalgatok)
2015. nov. 3. 21:30
 5/14 veterán vas ***** válasza:
0%

Mifelénk a panelnak van egy speciálisan kiképzett része a földszinten. Olyan az elrendezése, mint a lakásoknak, csak kisebb egységekre van felosztva. Hosszú folyosó, amiből jobbra-balra nyílnak a helyiségek. Ezek mindegyike egy-egy, a panelban található lakásokhoz tartozik. El van látva ajtóval, ebből következőleg zárható is. A panelban lakók ezekben a kis helyiségekben tárolnak olyan dolgokat, ami a saját tulajdonuk, meg szeretnének őrizni, de nem kívánják naponta fölcipelni a lakásba. Pl. kerékpár, gyerekkocsi, nagymama lekvárja, kempingsátor, és..... motorkerékpár.

Ja, a lényeg: ezt a helyiséget mi -csak egyszerűen- pincének nevezzük.

Mit szólsz hozzá? :)

2015. nov. 3. 21:52
 6/14 kovpet ***** válasza:
Béreljetek ketten garázst. Ha befér három motor, akkor hárman. Úgy már nem olyan drága.
2015. nov. 4. 11:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Lépcsőházban szigorúan tilos bármilyen motort tartani. (amiben benzin van)
2015. nov. 4. 11:07
 8/14 anonim ***** válasza:

a garázssorról is ellopják, még jobban

a rendszámos motort, 600 ezerig nem viszik el. a robogót akkor is ellopják, ha 100 ezret ér és le van lakatolva a betonba.

2015. nov. 4. 13:12
 9/14 A kérdező kommentje:
Ö nekünk nincsen sajnos pince, csak egy "bicikli" tárolónk van ahol mosógép van meg szekrények is :'D De tényleg sajnos nem lehet tartani a szertártban benzinel működő járműveket, mert tűzveszélyes :/ Köszi a válaszokat
2015. nov. 4. 18:13
 10/14 veterán vas ***** válasza:
0%

Nézőpont kérdése, mert szerintem az is egy kerékpár ;)

Különben pont annyira tűzveszélyes, mint egy fából készült szekrényke.

Nálunk szinte minden lépcsőházra jut minimum egy motor, van a robogótól kezdve a 750-es speedig minden. Az egyik Virago choppernak akkora kormánya van, hogy úgy kell bebűvészkedni a pinceajtón. Tudtommal még soha senki nem szólt motor ügyben .......

2015. nov. 4. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!