Mi panel házban lakunk és én motort szeretnék. Nincsen sajnos garázsunk ahol a motort tartanánk és a szüleimnek sajnos nincsen pénze egy garázsra, pláne nekem nem :/ ? (csak azért mert kell)
Mifelénk a panelnak van egy speciálisan kiképzett része a földszinten. Olyan az elrendezése, mint a lakásoknak, csak kisebb egységekre van felosztva. Hosszú folyosó, amiből jobbra-balra nyílnak a helyiségek. Ezek mindegyike egy-egy, a panelban található lakásokhoz tartozik. El van látva ajtóval, ebből következőleg zárható is. A panelban lakók ezekben a kis helyiségekben tárolnak olyan dolgokat, ami a saját tulajdonuk, meg szeretnének őrizni, de nem kívánják naponta fölcipelni a lakásba. Pl. kerékpár, gyerekkocsi, nagymama lekvárja, kempingsátor, és..... motorkerékpár.
Ja, a lényeg: ezt a helyiséget mi -csak egyszerűen- pincének nevezzük.
Mit szólsz hozzá? :)
a garázssorról is ellopják, még jobban
a rendszámos motort, 600 ezerig nem viszik el. a robogót akkor is ellopják, ha 100 ezret ér és le van lakatolva a betonba.
Nézőpont kérdése, mert szerintem az is egy kerékpár ;)
Különben pont annyira tűzveszélyes, mint egy fából készült szekrényke.
Nálunk szinte minden lépcsőházra jut minimum egy motor, van a robogótól kezdve a 750-es speedig minden. Az egyik Virago choppernak akkora kormánya van, hogy úgy kell bebűvészkedni a pinceajtón. Tudtommal még soha senki nem szólt motor ügyben .......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!