Mi panel házban lakunk és én motort szeretnék. Nincsen sajnos garázsunk ahol a motort tartanánk és a szüleimnek sajnos nincsen pénze egy garázsra, pláne nekem nem :/ ? (csak azért mert kell)
Figyelt kérdés
És én nagyon szeretnék motort és nem tudom, hogyan tudnám úgy megcsinálni, hogy ne lopják el. (A melletünk lakó szomszédnak is van motorja és ők valahogy úgy oldották meg, hogy furtak a betomba valamit (nem tudom mit) és ahhoz van oda bilincselve v. ktözve a motor) Valami jobb megoldás vagy én is próbáljam meg így megoldi?2015. nov. 3. 19:59
11/14 anonim válasza:
2. vagyok, nekünk papírunk van a tűzoltóktól, hogy 50 cm3-es tárolható a lépcsőházban. Nálunk is volt cirkusz ebből.
12/14 veterán vas válasza:
Nem tudom milyen az a "papír", de ha valaki azt írja, hogy tűzveszélyes, akkor a Babetta benzinje éppen annyira tűzveszélyes, mint az említett Viragoé. ;)
Mutass nekem egy tűzoltót, aki ilyen papírt ki mer adni. ;)
13/14 kovpet válasza:
Szkenneld (vagy fényképezd) már be légy szíves és tedd ki, hadd nézzük meg. A személyes adatokat takard ki persze. Köszi.
14/14 veterán vas válasza:
#13!
Vajon miért gondolom, hogy mi -földi halandók- sosem látjuk az említett dokumentumot? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!