Van értelme mobil klímát venni?
"Amit a 3-as válaszban linkeltél JÓ vagy jobb, de ott vannak a vezetékek, ki kell vezetned a "3-as válaszban" linkelt terméknél IS. Rést tömíteni kell, szóval azzal is van teendő."
Igen, csak nem egy 120-as csövet kall odazárni az ablakhoz. Ketté is lehet csatlakoztatni őket, így egy nyíláson is át lehet bújtatni.
"Mit csinál a vízzel? Elpárologtatja? "
Fogalmam sincs, de nincs se tartály, se kivezetés, sosem kellett vele semmit sem csinálni, csak bekapcsolni és működött. Már nem tudom megnézni, mert nincs meg, a linken szereplőt nem én árulom. Lehet hogy nem pontosan egyforma típus, de megjelenésre ez a készülék volt az. Amikor használtam, vettem hozzá szivacs csőhéj szigetelést, az ablak szélére húztam, egy helyen pedig kibújtattam a kábelét rajta, az ablak rögzítésére pedig lemezből hajtogattam egy megfelelő alakot. 45 fok helyett 25 fokot képes volt csinálni.
Találtam egy olyat ami kívülre helyezhető és a kinti hőmérsékletet hűti le amit befúj, de bent is használható.
Fisher Mobile FOR-93DE4-R
Ha nem akarok várni a szerelőre akkor nem rossz alternatíva szerintem
Semmit sem ér. Az ablakot ki kell nyit, ha nem akarsz falat vésni.
Nyitott ablaknál hűteni, pont olyan hatékony mint télen fűteni. Pénzkidobás.
Szellőzőbe, kéménybe is beköthető.
De valóban, ennyi pénzért egy split klíma akár beszereléssel együtt is kijön, és hosszabb távon kényelmesebb megoldást nyújt.
Ám ideiglenes, alkalomszerű használatra jobb mint azok amelyek a meleg levegőt fújják ki a csövön, alacsony nyomást idézve elő a helyiségben. Ez a fajta legalább a befúvással túlnyomást csinál, ami egy fokkal jobb, hiszen nincs meleg levegő beáramlás kintről, és a működési zajok is jóval alacsonyabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!