Van értelme lecserélni/új klímát szereltetni a régi helyett?
Ilyen melegebb időkben elég sokat használom, mivel 24 éves vagyok, egyedül lakom és nem vagyok rá allergiás vagy bármi, van hogy egész nap megy (főleg most, hogy itthonról dolgozom).
Kisebb családi ház, azt a 2-3 helyiséget szépen kihűti amiket kell.
A belső része ugye falon van, a kinti pedig a házhoz épített terasz tetején, oda folyik a víz is és onnan csurog le.
Szóval az egész berendezés megvan már 13-16 éves. Egy haverom szerelő, ő időnként ránéz ha valami baja van, feltölti tisztítja vagy bármi.
De már tavaly is mondta, hogy cserélni kéne az egészet, a kinti része tiszta rozsda, hangos, néha valami csörög benne és mostanában elég sok víz folyik ki belőle.
Az h hangos, rozsdás engem nem igazán zavar, olyan helyen van hogy nem igazán látom, csak annyit látok hogy mostanában rengeteg víz van kifolyva.
Ha a szerelő haverod azt mondja (aki ugye ért a klímákhoz),akkor igen,érdemes lecserélni.
Am.milyen márkájú a klíma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!