Mosogatógéppel való mosogatás után az edények koszosak, gondolom szűrőt kéne takarítani, de hol, hogy? Egy kivehető szűrő van, az olyan nagy lyukú, hogy értelme sincs.
Az a szűrő inkább egy kosár. Csak azt lehet kivenni.
Máshol nem tudom, mihez kéne nyúlni.
Belekerül pár koszosabb, poros edény, pl, amiből a kutya eszik, de nem hiszem, hogy annyival ne birkózna meg egy gép. Mégsem tud elfolyni a szennyeződés, ezért gondolom, hogy valahol valami szűrő lehet a ludas, de csak ez a kosár szerű szűrő van.
Dugulás nincs.
Igen, valóban van alatta finomszűrő, de az nem kivehető.
Belenézni is csak úgy tudok, ha a fejem benne van a gépben.
hogyne lenne kivehető, azt kell hetente takarítani.
nagy eséllyel bajonettzáras és el kell fordítani kicsit.
milyen géped van? mi a pontos típus?
Úgy látom valaki megint konyhamalacnak használja a mosogatógépet. Illetve ha jól sejtem használati utasítást sem olvasott!
Akkor ezredszerre is: minden azaz minden ételmaradékot el kell távolítani az edényekről. A leégett edényeket ki kell sikálni előtte. Szűrőt minimum hetente tisztán kell tartani. Ahogy a hasznàlatiban is írják, a rövid programokra csak enyhén szennyezett edényeket lehet betenni, mosogatógepbe való porral, illetve folyékony mosógatószerrel (Somat gépi).
Ha ezeket valaki betartja képtelenség, hogy a gép ne működjön jól!
Nyilván lehetnek más tényezők pl. nem fűt fel a fűtőszál, de az már nem emberi tényező.
Nem etelmaradek, hanem por. A gep elmosogat, nem azert van, hogy elotte kezzel elmosogass. A stilusod eleg proli, magas lorol beszelsz, pedig en nem igy tettem fel a kerdest.
Menj okoskodni mashova, ha ertelmes stilusra nem vagy kepes. Ez minden, csak nem segitokesz es nem hasznos valasz.
Tobbieknek koszi!
Beko. A nagy lyuku resze is elforgatos. Ami alatta van, azt probaltam tekerni, csavarni, nyomni, huzni, de az meg se mozdul. Mivel nekem is ez volt az elso gondolatom, h az valahogy kijon onnan. De nem.
A szűrők tisztítása
A gép hatékony működése érdekében
legalább hetente egyszer tisztítsa meg a
szűrőket. Ellenőrizze, hogy nem maradt-e
ételmaradék a szűrőkön. Ha a szűrőn
ételmaradék található, vegye ki a szűrőt és
tisztítsa meg azt folyóvízzel.
1. Forgassa el a mikroszűrő (1) és a durva
szűrő (2) szerelvényt az óramutató
járásával ellenkezően és húzza ki a
foglalatból.
2. Húzza ki a fém/műanyag szűrőt (3) a
foglalatból.
3. Nyomja meg befelé a két pöcköt a durva
szűrőn és válassza le a durva szűrőt a
szerelvényről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!