Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Új vasalom van. Miert csapta...

Új vasalom van. Miert csapta le a biztositekot? Kifolyt egy csomo viz a vaslaodeszka huzatara elozoleg, mikor a vasaloba toltottem a vizet. Erre allitottam a vasalot ra, utana bedugtam ahosszabbitoba.

Figyelt kérdés

Tehat lehet, hogy azert csapta le, mert vizzel atitatott textilhuzaton allt az elektromos keszulek? Vagy a hosszabbito nem eleg eros wattszamu ehhez?

Vagy tul nagy telejsitmenyu eza vasalo az en elavult, elektromos halozatomhoz? 2690-3200 watt van rairva. Szerintem mas eletromos eszkoz eppen nem mukodott, csak nehany villanykorte, esetleg hutogep, esetleg villanybojler.

Korfolyosos hazban lakom, eletromos felujitas evtizedek ota nem volt.

jún. 2. 02:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Egy regi feljegyzesem megtalaltam most.

A tuzeset 2020-ban volt.

Utana egyszer megint volt esemeny: 2022 januar.

“Esemeny volt megint!

Megint januarban, februarban, mint multkor...

Lecsapta a biztositekot:

Mosogep 60 fokos mosas, 2300 watt

Vizforralo, 1.7 liter vizet forraltam épp, 2200 watt

Boiler ment valoszinu, 1200 watt

Asztali szamitogep

Konyhai égő

Furdoben égő

Hutogep

Ossz.: 4500-6000 watt

Kiserlet: fel ora mulva eljatszottam ugyanazt es az nem csapta le a biztositekot. A mosogep ekkor mar oblitett szerintem. Lehet, hogy azert nem csaptak le, mert mar nem futott 60 fokra, mar nem volt olyan nagy az aramfelvetele.”

jún. 3. 10:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!