Új vasalom van. Miert csapta le a biztositekot? Kifolyt egy csomo viz a vaslaodeszka huzatara elozoleg, mikor a vasaloba toltottem a vizet. Erre allitottam a vasalot ra, utana bedugtam ahosszabbitoba.
Tehat lehet, hogy azert csapta le, mert vizzel atitatott textilhuzaton allt az elektromos keszulek? Vagy a hosszabbito nem eleg eros wattszamu ehhez?
Vagy tul nagy telejsitmenyu eza vasalo az en elavult, elektromos halozatomhoz? 2690-3200 watt van rairva. Szerintem mas eletromos eszkoz eppen nem mukodott, csak nehany villanykorte, esetleg hutogep, esetleg villanybojler.
Korfolyosos hazban lakom, eletromos felujitas evtizedek ota nem volt.
Egy regi feljegyzesem megtalaltam most.
A tuzeset 2020-ban volt.
Utana egyszer megint volt esemeny: 2022 januar.
“Esemeny volt megint!
Megint januarban, februarban, mint multkor...
Lecsapta a biztositekot:
Mosogep 60 fokos mosas, 2300 watt
Vizforralo, 1.7 liter vizet forraltam épp, 2200 watt
Boiler ment valoszinu, 1200 watt
Asztali szamitogep
Konyhai égő
Furdoben égő
Hutogep
Ossz.: 4500-6000 watt
Kiserlet: fel ora mulva eljatszottam ugyanazt es az nem csapta le a biztositekot. A mosogep ekkor mar oblitett szerintem. Lehet, hogy azert nem csaptak le, mert mar nem futott 60 fokra, mar nem volt olyan nagy az aramfelvetele.”
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!