Jók a Gorenje hűtők?

Figyelt kérdés
Beépíthető hűtőt szeretnénk vásárolni. Mivel méretre lesz gyártva hozzá a bútorlap, így nagyon fontos, hogy jót válasszunk. Eddig 2 Whirlpool hűtőt néztem, de mindkettőről azt olvastam, hogy megdöbbentően hangos. Így szinte csak egy Gorenje hűtő maradt abban az árkategóriában, amit néztünk, de erről szinte semmi vélemény sincs.
febr. 3. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem 2 is volt, teljesen korrekt felépítésű volt mindkettő
febr. 3. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi az ősszel vettünk Gorenjét, Hűtőt és külön fagyasztót, több mint 300 l mindegyik.

De olyan halk hogy nem akartam elhinni , szinte nincs hangja.

Gondolom a beépíthető se hangosabb.

febr. 4. 20:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem, a Gorenje már nem olyan mint egykor. Kínai tulajdonban van. Édesapám hűtője kb 1,5 év alatt gázhiányos lett. Sajnos én is Gorenjét vettem, kézzel le tudom kaparni a szürke fényezést a hűtőről. behorpadva érkezett, mert olyan vékony a fém lemez amiből készült, hogy a hűtő áthelyezésekor a kéz behorpasztja. Szigetelés vékony, beltéri műanyagok gyengék. Liebherr vagy Bosch az ajánlott, ha van rá kereted.
febr. 6. 00:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!