Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hol tudok személyesen vásároln...

Hol tudok személyesen vásárolni súlyosabb "izzót" is stabilan megtartó, konnektorba való adaptert E27 foglalathoz?

Figyelt kérdés

Ehhez hasonlít a legjobban amit én keresek, ez szerintem jó is lenne nekem, de földrajzilag messze van, plusz most éppen nem is rendelhető online:

[link]

A fenti helyett, sajnos, valami ehhez nagyon hasonlót rendeltem, tegnap vettem át végül, és kézbe fogva láttam hogy még hétköznapi használatra sem erős konstrukció, nem hogy amire nekem kell, és valóban, rögtön ki is esett a foglalatból. (egy foglalat hosszabbító plusz annak végén egy körtekamera, amit megtartani kellett volna):

[link]

Budapesten hol van olyan üzlet ahová besétálhatok és ilyesmi adaptert jó eséllyel találok? (Most már nem tudok napokat várni újabb rendelésre.)

#E27 izzó foglalathoz átalakító adapter
2024. jún. 1. 10:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom rájönni, hogy ennek mi értelme van. Vegyél egy lámpát az égőhöz.
2024. jún. 3. 03:35
 12/19 A kérdező kommentje:

Pedig, azt is beleírtam:

a foglalatban okoskörte wifis kamera lesz (+ hosszabbító hozzá).

Vagyis, nem égő.

2024. jún. 3. 10:06
 13/19 A kérdező kommentje:
vagy akárhogyan is hívják ("bulb camera")
2024. jún. 3. 10:07
 14/19 A kérdező kommentje:
..és, azokat már megvettem.
2024. jún. 3. 10:08
 15/19 A kérdező kommentje:

#4 és #5 belinkelt elosztók:

ugyanez van MM-ban, és nem fér bele, túl széles ehhez,kipróbáltam.

Úgyhogy, vettem valami teljesen mást, és bele fogom ragasztani pillanatragasztóval.

2024. jún. 4. 15:38
 16/19 A kérdező kommentje:
update: Másba sem tudtam beleragasztani, annyira túl rövid a villája.. Eddig mindenből kifordult a súly miatt. De majd csak kitalálok valamit.
2024. jún. 4. 20:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Ne felülről, hanem alulról csavard be, hátha jobban megáll úgy.
2024. jún. 4. 20:14
 18/19 A kérdező kommentje:

Az ötletedet, hogy lefelé álljon, kipróbáltam most. Stabilabb, de úgy is kiesett. (Puhára, legalább.:)) Nem is szerencsés ha lefelé van benne, a foglalathosszabbító és a kamera miatt. Számít, hogy a kamera bizonyos magasságban legyen, ne túlságosan lent. Így néz ki az egész, és ahová tenném:

[link]

A fotókon már nincs rajta a szigetelőszalag, amivel meg volt erősítve, hiába.

Van esetleg folyékony ragasztó amit ajánlotok?

Az Uhu pillanatragasztó, amivel bekentem, kevés volt, és túl kicsi a felület is.

Továbbra is az lenne a legjobb, ha vhol kapnék

egy ennél erősebb/nagyobb méretű, konnektoros E27 foglalatot.

2024. jún. 5. 14:15
 19/19 anonim ***** válasza:

Az a flexibilis toldó nem tudom a kamera része-e, de ez ilyen formában úgy működik mint egy erőkar. Ezeket a kamerákat szerintem mennyezeti foglalatba gondolták becsavarni. De úgy őszintén szólva nyújtson megoldást a gyártó, aki ezt a sz.t kitalálta... A ragasztószalagozott dugaljat talán egy epoxy fixen bent tartaná a kapcsolhatós dugaljban, de ha nem válik be, akkor visszacsinálni már nem lehet. Szépen fel kell érdesíteni csiszolással a felületeket ragasztás előtt és szépen "kiönteni". A konnektor egyébként mennyire rögzül jól a falban, az nem fog kitépődni a terheléstől?

A másik ami eszembe jut még, hogy ragasztószalag helyett lehetne próbálkozni még gyorskötözővel is. Trükkösen kell körbevezetni, hogy ne tudjon lecsúszni.

2024. jún. 5. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!