Hol tudok személyesen vásárolni súlyosabb "izzót" is stabilan megtartó, konnektorba való adaptert E27 foglalathoz?
Ehhez hasonlít a legjobban amit én keresek, ez szerintem jó is lenne nekem, de földrajzilag messze van, plusz most éppen nem is rendelhető online:
A fenti helyett, sajnos, valami ehhez nagyon hasonlót rendeltem, tegnap vettem át végül, és kézbe fogva láttam hogy még hétköznapi használatra sem erős konstrukció, nem hogy amire nekem kell, és valóban, rögtön ki is esett a foglalatból. (egy foglalat hosszabbító plusz annak végén egy körtekamera, amit megtartani kellett volna):
Budapesten hol van olyan üzlet ahová besétálhatok és ilyesmi adaptert jó eséllyel találok? (Most már nem tudok napokat várni újabb rendelésre.)
igen csakhogy stabil tartashoz foldelt fej kellene (foldelestol fuggetlen)
ehhez valoszinu barkacsoltatni kellene ugy jarnal legjobban
szervizeket erdemes megkerdezni, ok atiranyithatnak ha ott ilyent nem tudnak megoldani
Akkor a felső sem lenne jobb, annak is csak olyan keskeny felfekvése van, mint egy szokásos lapos dugvillának.
Nekem is van olyan, már azzal kezdődött, hogy pár elfordítás után nem működött. Ugyanis van egy elforgatható része, ahol a képen a rést látod, 90°-ban, ha jól rémlik.
Szétszedtem, elengedte magát az egyik vezeték forrasztása, de még azt a vékony vékonyka vezetéket látnád, kicsit vicces is.
Javítás után használható éppen, de nagy teherbírás nem várható el.
Nem szándékos szóismétlés, a másodikat akartam meghagyni, csak ottmaradt az első is.
Az első is.
#4,#5,#6: ??
Minda három téves.
#7 mi teves?
arra gondolt a meglevot abba beledugod fixebben all benne es ha nem eleg #6 beleragasztod
de barkacsolas alapnak is jo ha ez nem eleg, csak tobb minka eszkoz hozzavalo kell...
"Minda három téves."
Akkor készíts magadnak jobbat. Nem tehetünk róla, hogy nem gondolkodsz előre. Egy bútorlapra csavarozz foglalatot, abba köss be kábelt, és nem fog kiesni a konnektorból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!