Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hány fok az ideális illetve...

Hány fok az ideális illetve hányas erősegűre kell állítani egy hűtőt?

Figyelt kérdés

Összevissza írnak mindent a neten valamint nem lehet sokszor érteni , hogy most a °C -fokról írnak vagy a hűtő hűtésének erőségről.

Ezért légyszíves írátok meg a kinek nagyon régi hűtőtője van hányasra szoktátok állítania hűtötöket 0-5 erőssegnél?

Tények:

Adott egy 20éves Siemens hűtő.

Tekerős beállítással 0-5ig amin , az 5ösnél van egy lyuk.

Kezdjük ott,hogy nem igazán tudom ennek a lyuknak az 5ösnél mi a funkciója?

Nem igazán tudom hogyan kell állnia a tekerőnek,hogy az adott erősség érvényesüljön.

Aztán nyílván befolyásolja a dolgokat,hogy szinte üres a hűtő: hűtendő csokit meg keszételt tejes italt meg virslit, kész ételt szoktam benne tartani.

Tehát nincs teletömve, joforman üres.

Ezen a részlet kérdést nw firtassatok , de lenyeges infó lehet.

Aztán hiába állítgattam eddig sosem ment 5°c alá a hőmérséglet pedig azt írják mindenhol ,hogy 5 fok felett már szaporodnaka bacik,de aztán meg azt is a 7-10°teljesen ideális.

(Tudom,hogy különböző emeleteken különöző a hőmérséglet).

Szóval akinek régia hűtője és 5ösig lehet fokozni a hűtést , mit állítotok be?

Van speckó hűtő hőmérőm.

Onnan tudom hány fok vana hűtőben.

2024. ápr. 26. 17:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem is kell 4 alá mennie, ha °C fokról beszélünk. 8°C sem akkora baj, csak nem áll el minden olyan sokáig. De ha így is állandóan megy (hangos), az már probléma.
2024. ápr. 27. 11:35
 12/14 Szervizmérnök úr ***** válasza:

10.

Ahogy látom, megint nem vetted a lapot a 4. válaszomra.

A te géped felül mélyhűtős (nem igazi mélyhűtő, csak egy rekesz a negatív tartományban, fagyott áruk ideiglenes tárolására)?

Abban hány °C van esetleg?

Alatta látsz egy zsaluszerkezetes lapot?

Azt a zsalut is lehet állítani?

Érted?

2024. ápr. 27. 11:40
 13/14 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Múltkorival kapcsolatban, mivel nem bízom benne, hogy érthetően válaszolsz. Ezt írtad:

"Tekerős beállítással 0-5ig amin , az 5ösnél van egy lyuk."

Milyen "lyuk"? Egészen véletlenül te nem egy pontot nevezel "lyuknak"? Csak azért, mert privátban értetlenkedik az oldal egyik legbutább figurája, amelyiknek fogalma sincs róla, hogy én mit miért írok, de azért a másikat nézi hülyének.

2024. ápr. 27. 12:44
 14/14 A kérdező kommentje:

13mas

Köszönöm,hogy ilyen szakszerűen írsz véleményt , ezért ne vedd kötekedésenek, de így van nem igazán értem a szakzsaront laikusként.

Kérdesedre válaszolva :

A hűtöm jobb felső sarkán van egy kerek.tekerhető szabályzó, az 5ös jelezésnél mashogy fogalmazva,kivágva egy rész a tekerő testből,( mintha lyuk lenne.) Ez nem kerek hanem téglalap alakban van kivájva.

A mélyhűtő legalul van két bazinagy ládával ami teljesen olyna minta gyümölcs zöldseg tároló fentebb.

Afagyasztó ládák egymás alatt vannak.

Továbbra is aza fő kérdés, hányasra tekerjem ,hogy ideális legyen mindne szintena hőmérséglet.

A net álltal hangosztatt 4°c ot lehetlen elérnem .

Értem ,hogy a tekerő szabályzó nem a celziustfokot mutatja.

2024. ápr. 27. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!