Mennyi víznek kell lennie a mosógép dobjában ideális esetben ha üresben megy? Ha éppen csak van az aljában, az ajtó alatt van a vízszint az nagyon kevés ugye?
Mennyinek kéne lennie? Illetve addig szívja a vizet amíg el nem éri azt a mennyiséget ami kell neki vagy x ideig szív és annyi? Mert anyám nem mer a vízcsapon sokat nyitni, nem tudja/tudjuk hogy mennyit kellene, a szaki mikor beszerelte azt mondta ne nyisson rá túl sokat nehogy levágja a csövet na de mennyi a túl sok és a szükséges....
Ha van benne ruha is akkor nem is látni vizet benne mert felveszik a ruhák mindet. Gondolom ebben keresendő az oka annak hogy minden sötét színű ruha fehér foltos száradás után...
Fehér foltos azért lehet ha mosóporral mostok
Semmi köze ezeknek hozzá
A víz mennyiséget tudja a mosógép
De egyes programokon kevesebb/ több vizet szív
A szerelő arra érthette ha nagy a nyomás lelőheti
De nem valószínű!
Meg kell nyitni rendesen a csapot. Ezek a gépek már nem a 30 évvel ezelőttiek, nem fogjátok látni az ablaknál a vizet.
Foltosak pedig azért lesznek a ruhák, mert rossz minőségű mosóport használtok, illetve a gépet meg teletömitek, plusz még szerintem valami rövid programra teszitek rá.
Nem számítottam ennyi válaszra és ilyen gyorsan, köszönöm.
Ha nem a kevés víz a hiba akkor nem tudom... sose használunk mosóport. Folyékony mosószert valami környezetbarátabbat, mosódiósat,stb használunk. Öblítő helyett ecetet.
Rendes kímélő programot használunk, marad még hely a dobban... mégis önmagával dörzsöléssel vagy nedves szivaccsal eltávolítható fehér foltosak a ruhák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!